Osmičlenná skupina se stane minulostí!

0

Stejně jako všechny soutěže i ta nejnižší už zná své vítěze a poražené. Je tu konec sezony 2014/2015 a čas na shrnutí sezony a představení té nadcházející, kterou budou provázet veliká očekávání!

Do uplynulé sezony IV. třídy nastoupilo pouze osm týmů a na rozdíl od vyšších soutěží na okrese Trutnov ji také osm týmů dokončilo. Ihned po sezoně však přišla pro IV. třídu krutá zpráva: týmy Hostinné "B" a Mladé Buky "B" nebudou v další sezoně na fotbalové scéně působit. Nastala tak otázka, která si žádala okamžité řešení! Co se šesti týmy? Proto vzniklo okamžité a možná trochu kontroverzní řešení. Čtvrtá třída se hrát na okrese Trutnov nebude! Ale ne že by se týmům zakázalo hrát fotbal! Spojením III. a IV. třídy vznikla úplně nová soutěž rozdělená do skupin A a B. Několik otázek však zůstává. Je to správný krok? Budou slabší týmy držet krok s těmi silnějšími?...

Zpět k uplynulé sezoně. Tu v samé závěru ovládl tým Borovnice resp. Mosteckého "béčka". Stačilo mu k tomu 45 bodů, což bylo o bod víc, než měl druhý TATRAN z Hostinného. Na místě třetím se pak umístily Bernartice resp. rezerva Žacléře. Všechny tyto týmy vyhlížejí pro novou sezonu úplně nové a silnější soupeře. Jak si s tímto problémem poradí třeba Chotěvice, které nasbírali za celou cezonu všehovšudy 11 bodíků a k tomu propastné skóre 33:83? 

Několik nej z uplynulé sezony:

Již výše bylo zmíněno, že nejlepším týmem se nakonec v těsném závěru stala Borovnice/Mostek "B" se 45 body a že nejhorší byly Chotěvice s body jedenácti. 

Nejlepší defenzivou se může také chlubit Borovnice s šestatřiceti obdrženými brankami, tu nejhorší mají znovu Chotěvice (83).

Nej ofenzivu měl druhý TATRAN z Hostinného s pětasedmdesáti vstřelenými brankami, nejméně radosti ze vstřelených gólů měli v Chotěvicích a Mladých Bukách (33). 

Nejlepší exekutory PK mají v Borovnici (+3 body) a tím jediným bodíkem navíc oprati TATRANU (+2 body) si zajistily celkové prvenství v soutěži!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou