Nový redaktor IV. A třídy

0

Představení nového redaktora IV. A třídy  

 

Dobrý den Vážení fotbaloví přátelé,

 

 Stal jsem se redaktorem IV. A třídy a toto je můj první článek, který zde publikuji. Chtěl bych se Vám krátce představit.

 

Jmenuji se Jan Hampl, je mi 24 let a jsem hráčem klubu Sokol Ježkovice. K fotbalu jsem se dostal před třemi lety úplně náhodou, ale vzhledem k tomu, že už od dětství mě sport velice baví a několik let jsem se věnoval závodně plavání, ihned jsem se pro fotbal nadchl a začal jsem se mu více věnovat. I díky skvělé partě v našem klubu se fotbalem bavím a nyní jsem dostal možnost, věnovat se mu i trochu jiným způsobem, než jen běháním po trávníku.

 

Myslím si, že tento projekt nám může přinést více informací nejen o naší soutěži, ale také zábavu při sledování výsledků a dalších aktivit na tomto webu, jako je například soutěž o hráče kola, sestavu kola, atd. A v neposlední řadě také prezentaci týmů v naší soutěži. Jsem rád za tuto příležitost a budu se snažit podávat co nejlepší informace o všech utkáních v naší skupině.

 

Tímto článkem bych Vás chtěl i požádat o spolupráci. Bohužel není v mé moci, zúčastnit se každého zápasu naší skupiny proto prosím, pokud se zde najde z každého týmu soutěže někdo, kdo by se chtěl stát mým informátorem, který by mi po každém zápase zaslal informace o daném zápase, jako je základní sestava, střelce branek, střídání, karty, počet diváků a krátký popis zápasu, nebo mi sdělil jakékoliv informace o zápasech, klubech, hráčích a podobně, budu velice rád a myslím si, že bude o zábavu postaráno. Jedná se o pár minut Vašeho času, proto Vás prosím, neváhejte a kontaktujte mě. Nebudete litovat.

 

Na závěr ještě přidávám odkaz na informační video, pro ty, kdo by měli opravdu zájem stát se informátory IV. A třídy.

 

https://www.youtube.com/watch?v=NJPYa6VenNE&feature=youtu.be

 

 Děkuji a přeji Všem mnoho fotbalových úspěchů v nadcházející sezóně.

 

 Jan Hampl

jan.hampl@fotbalunas.cz

777 335 495

redaktor IV. A třídy

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou