Vzpomínka na Karla Masce

0

Tento článek je věnovaný náhle zesnulému Karlu Mascovi. Obránci TJ Sokol Kozolupy s rumunskými kořeny, kterému bylo pouhých 25 let. Tady jsou slova Ing. Jana Hucla, trenéra TJ Sokol Kozolupy.

"Byl to jeden ze základních hráčů A týmu. Jeden z vůbec nejpoctivějších fotbalistů od nás, který nevynechal jediný zápas nebo trénink. Nikdy se nestalo, že by nás nechal ve štychu. Byl to výborný hráč ale i výborný kamarád, který v životě rozdával svému okolí pouze radost. Před 5ti lety k nám do Kozolup přišel hrát z Druztova a já jsem moc vděčný, že jsem měl tu příležitost zažít s ním posledních 5 let. Jak se u nás s oblibou říká:O mrtvých jen dobře, jenže on opravdu takhle dobrý byl. Shodou okolností před nedávnem získal české občanstí, bohužel ho tedy už nemohl příliš využít. Je ho ohromná škoda a všem nám bude chybět."

Neodpustil bych si dodat, že mi bylo mnohokrát kladeno na srdce, abych napsal, že Karel byl výborný kamarád.

Čest jeho památce!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou