Udrží Petr Bureš dvougólový náskok a bude králem střelců? Souboje kanonýrů spějí do finiše.

0

Všechny okresní soutěže se blíží do finále. Dnes jsme pro Vás připravili pořadí kanonýrů v jednotlivých soutěžích. Ve třech z nich je o vítězích zřejmě rozhodnuto. Největší souboj se tedy dá očekávat v Okresním přeboru mezi Petrem Burešem a Vojtou Zedníčkem. Otázkou je, v jakém bude Vojta zdravotním stavu. V posledním utkání s Bobrovou totiž nastoupil na posledních dvanáct minut. Jmenovat se Ondřej, znamená být kanonýr. Ostatní tři žďárské soutěže ovládli střelci tohoto jména.

Okresní přebor

Do jarní části vstupoval Petr Bureš na druhém místě střelecké tabulky se 14 brankami. Ztrácel tedy čtyři branky na vedoucího kanonýra z Hamrů, Vojtěcha Zedníčka. Ten se však nešťastně zranil v utkání v Pohledci. Toho využil  střelec  Rozsoch  Petr Bureš a postupně navýšil svůj střelecký účet. Za jarní část vstřelil již 12 branek a má jich  na svém kontě 26. Před sebou mají všichni hráči ještě tři kola, ve kterých mohou rozmnožit svá branková konta. Uvidíme, jak souboj vedoucí dvojice nakonec dopadne.

Pořadí po 23. Kole

1. Bureš Petr – Rozsochy  26 branek

2. Zedníček Vojtěch – Hamry  24 branek

3. Beran Vlastimil – Bory 15 branek

3. Vávra Martin – Bory 15 branek

 

III. třída

V jarní části soutěže se z trojice hráčů usilujících o korunu krále střelců třetí třídy, nejvíce daří Ondřeji Ostrýžovi z Věchnova. Ten dvěma hattricky odskočil svým pronásledovatelům a tři kola před koncem drží náskok šesti branek na Jindřicha Horkého z Jívoví.

Pořadí po 21. Kole

1.Ondřej Ostrýž – Věchnov  26 branek

2.Jindřich Horký – Jívoví  20 branek

3.Miloš Petr – Rovečné  19 branek

 

IV. třída: skupina A

V jarní části soutěže se nejvíce daří Ondřeji Follprechtovi, který táhne svými zásahy Bohdalec do třetí třídy. Dvě kola před koncem soutěže má kanonýr Bohdalce nedostižný náskok jedenácti branek na druhého Dominika Bártka z Béčka Pohledce. Jedinou otázkou proto je, jestli se podaří Ondřeji dosáhnout hranice třiceti branek.

Pořadí po 18. Kole

1.Ondřej Follprecht – Bohdalec  28 branek

2.Dominik Bártek – Pohledec B 17 branek

3.Lukáš Štíbal – V. Losenice 14 branek

 

IV.třída: skupina B

S výbornou formou se na jaře potkal Ondřej Pospíšil s Tasova. Ten ve všech osmi zápasech skóroval a připsal si na své konto patnáct branek. Druhý v pořadí David Dostál z Březí na svého konkurenta ztrácí před posledním kolem šest branek. O vítězi střelecké tabulky je víceméně rozhodnuto.

Pořadí po 17. Kole

1.Ondřej Pospíšil – Tasov 19 branek

2.David Dostál – Březí 13 branek

3.Michal Sysel – Březí 12 branek

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou