Rozhovor s hráčem 23. kola III. třídy sk. A ... Lukášem Karáskem

0

Vítězem hlasování o hráče kola se stal koněšínský forvard Lukáš Karásek. Lukáš je typický hokejista-fotbalista, kde v tomto případě byl vždy na 1. místě hokej a fotbal byl hlavně zpestřením. Vítězství mu přineslo 31% Vašich hlasů. Na 2. místě se umístil Lukášův spoluhráč ze zadních řad Michal Svoboda, který o fous ze ziskem 29% Vašich hlasů skončil druhý. Jako 3. v tomto kole skončil rapotický golman Tomáš Laš, který už se začíná stávat postrachem spíš obránců, než útočníků ze ziskem 14% Vašich hlasů.

 

1. Lukáši představ se fanouškům našeho portálu v krátkosti (svoje začátky kariéru)?

 

Svoji poněkud kostrbatou fotbalovou kariéru, jsem zahájil ve svých asi 10-ti letech v sousední vesnici Studenec. Ve Studenci jsem nastupoval za místní mladší a později starší žáky. 

Po několika odehraných sezonách, bylo málo lidí a tak se mládež spojila a základna byla v Hartvikovicích, kde jsem absolvoval několik tréninků a jedno přátelské utkání, poté jsem s fotbalem zhruba na 4 roky sekl, kvůli hokeji který pro mě byl vždy sport číslo 1.
K fotbalu jsem se vrátil před 5-ti lety, když se v Koněšíně založil B tým plný mladých a nezkušených hráčů, kteří se potřebovali někde vykopat, než příjde čas nastupovat za A tým.

2. Jaké máš cíle se svým družstvem pro letošní sezónu? 

 

Byť už to nemáme úplně ve svých rukách a musíme spoléhat na výsledky soupeřů, tak si troufám říct, že všichni v našem týmu máme cíl stejný a to získat co nejvíce bodů a nesestoupit. Samozřejmě, taky trochu stmelit kolektiv, protože nálada v kabině se odvíjí od výsledků a ty tuhle sezonu nejsou nikterak oslnivé.

 

3. Na jaký fotbalový okamžik nejraději vzpomínáš?

 

Asi na minulou sezonu kdy se mi v utkání ve Starči podařilo vstřelit můj vůbec první a po chvíli i druhý gól za muže.
Zároveň to byl gol vítězný, takže na toto si rád vzpomenu ☺

 

4. Vítězství ti přinesl rozhodující gól a krásná trefa z 90. minuty. Popiš nám svůj gól?

 

Nevím já kopnul do míče a zavřel oči. (smích)

Ne, v tom utkání jsme se po srovnání z 1:3 na 3:3 dostali do obrovské euforie a v 90. minutě už nebylo moc co ztratit. 

V  60. minutě zápasu jsem zahrával téměř totožnou situaci asi z 25 metrů, ale skončilo to jen hodně lacinou střelou nad bránu, proto jsem  chtěl přidat na razanci a hlavně trefit bránu, to se podařilo překvapivě přesně. Střela nad zdí zaplula pod břevno a pak už mě honili po hřišti. ☺

 

5. Proč myslíš, že si byl nominován na hráče zápasu?

 

To si netroufám říct.  Nemyslím si, že bych si tohle ocenění zasloužil, protože na hřišti je k vidění spousta lepších kluků, ať už techniků nebo dřičů - kteří makají na celý tým. Rozhodující asi bylo, že můj byl můj gól vítězný a přišel až v samotném závěru utkání.

 

6. Máš nějaký fotbalový vzor?

 

Ještě ne ☺

Na fotbal se rád podívám, ale že bych měl nějaký vzor se říct nedá.

     

7. Slyšel si už o portále fotbalunas.cz? A co na něj říkáš?

 

Tuto stránku jsem objevil nedávno a je to celkem příjemný zpestření fotbalu na téhle úrovni. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou