Třetí třída Žďárska: rozhovor s hráčem 23. kola Tomášem Hradem z Měřína

0

Osmadvacetiletý záložník Tomáš Hrad byl zvolen hráčem 23. kola třetí třídy. Stal se tak prvním hráčem v soutěžích OFS Žďár nad Sázavou, kterému se podařilo zvítězit v hlasování fanoušků podruhé.

Stal jste se již podruhé hráčem kola, co na to říkáte?

Už jsem to popravdě přestal sledovat a divím se, že soutěž stále pokračuje, když vyhrávají téměř pokaždé měřínští hráči (směje se). V celku mě překvapilo, že Franta Hlaváč skončil až Osmý. Asi chyba v systému (směje se).

 

Prohráli jste s rezervou Radešínky 0:1, jak hodnotíte utkání?

Utkání musím hodnotit jako velice smolné z naší strany. Po deseti minutách hry jsme měli už pět rohových kopů, ze kterých jsme nevytěžili vůbec nic. Z toho jsem to měl  dvakrát na hlavě já . Pak jsme se přizpůsobili nakopávané hře soupeře. O poločase jsme si v kabině řekli, že takto hrát nechceme a bylo to myslím znát. Jen jsme naše šance nedokázali zužitkovat a opět se potvrdila naše neschopnost vstřelit branku. Proto zápas dopadl lépe pro Svratku.

 

Máte náskok na sestupovou příčku pět bodů, myslíte, že můžete být v klidu?

Viděl bych to tak na půl. Pět bodů není moc, ale v sestupových příčkách je namočena polovina mužstev a mohlo by se rozhodnout mezi níže umístěnými mužstvy. Ale v klidu rozhodně nejsme. Bude to ještě boj, ale věřím, že to zvládneme.

 

V neděli zavítáte na hřiště vedoucího a již postupujícího Věchnova. S jakým výsledkem budete spokojeni?

Očekáváme, že na nás bude chtít Věchnov vlétnout a potvrdit svoji suverenitu v tomto ročníku, ale my budeme chtít taktéž urvat všechny body. Pokud si pohlídáme jejich střelce a my se konečně prosadíme gólově, tak bych to viděl i na tři body. Ale i bod z venku bude dobrý.

 

Kdo si myslíte, že nakonec skončí na sestupové příčce?

Nepřál bych to nikomu, hlavně tedy ne Křižanovu, kterého jsme do IV. třídy loni poslali my. Když to vezmu z pohledu Měřína, tak bych tam viděl  Sněžné, které má jedno z nejhorších hřišť a cesta tam je i dlouhá (směje se).

 

Měřínský A- tým hraje o postup do I.A třídy . Myslíte, že je tu šance na postup?

Šance na postup tam určitě je a to dost velká. Důležité bude teď porazit doma Studenec, a pak si to v Telči rozdat o první příčku. Je to již poněkolikáté, kdy se kluci z A- týmu snaží probojovat o soutěž výš a věřím, že letos to již dotáhnout do zdárného konce a budou slavit postup.

 

V prvním rozhovoru už jste nám o sobě pověděl mnohé, ale čím je pro vás vlastně fotbal?

Jelikož jsem s fotbalem začal už od přípravky, tak bych si víkend bez fotbalu nedokázal představit. Někdy se sice moc nechce, ale představa, že si po zápase sednu se spoluhráči u vychlazeného piva, mě těší (směje se).

 

Máte nějaké rituály před zápasem?

Máme, ale nic extra to není. Spíš se jen tak hecujeme, aby každý z nás nechal na hřišti maximum.

 

Jak myslíte, že dopadne finále ligy mistrů mezi  Barcelonou a Juventusem?

To vůbec netuším. Ligu Mistrů nesleduji, ale více bych to přál Juventusu. Barcelona mě nikdy nějak nezaujala.

 

Děkuji  a doufám, že to není náš poslední rozhovor.

Procházka Petr – redaktor pro soutěže OFS Žďár nad Sázavou.

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou