Hráčem kola je opět zástupce Lázní, konečně zvítězila defenzivní opora Karel Dědek

0

Na tento titul se v lázních už dlouho čekalo. Už potřetí v řadě sice opět zvítězil hráč Sokolu, ale poprvé to byla jeho defenzivní opora Karel Dědek. Ten je jedním z nejpravidelnějších účastníků v naší ideální jedenáctce kola, ale doposud na zlato nedosáhl. Až dnes, kdy se divákům zalíbil jeho výkon v utkání proti Sulislavi, kde se stal jediným domácím střelcem. A porzail tak o kousek Davida Jutku z Boru a svého defenzivního konkurenta Pavla Masaře z Kostelce.

Tento hráč na svůj triumf v anketě o hráče dlouho čekal. Karel Dědek (Sokol Konstantinovy Lázně) je jedním z nejlepších obránců celé soutěže a v naší ideální jedenáctce kola už má skoro rezervované místo. Permanentně se umísťuje i na vítězných pozicích, a když se tak nestane, je to něco nepochopitelného. Proto aby se Karel dostal na první místo, musel se předvést v Sulislavi. Tam Kaarel perfektně bránil, opět rozděloval skvěle balóny a měl vše pod kontrolou. Jeho celku se ale střelecky nedařilo, a proto to vzal Karel na sebe. Když to zkrátka nevzal, zpracoval přihrávku, přistrčil si míč asi deset metrů z půlící čáru a vypálil přímo do šibenice. Karel se tak stal jediným střelcem svého týmu a i díky němu musley rozhodovat až penalty.

Na druhé příčce pak najdete Davida Jutku (Sokol Bor) z řad druhého týmu tabulky. Ten si o víkendu zajel pro tři body do Kšic, kde v nečekaně vyrovnaném utkání beztak ukořistil vítězství 4:0. A autorem jedné z těch čtyř branek byl právě záložník Jutka. Navíc na první branku nahrál a už v prvním poločase tak rozhodl. Během zbylého času si navíc vytvořil ještě několik dalších šancí, z nichž dě obrovské, ale neproměnil. I tak byl svému týmu ale vysoce platný. 

Velmi vydařené utkání má za sebou mohutný obránce Kostelce a především velká defenzivní opora svého týmu, Pavel Masař (Sokol Kostelec). Hrál asi na hranici svých možností, bránil, rozdával přihrávky a byl zkrátka všude a u všeho. Prokázal, že je velkou oporou svého týmu a zajistil si tak s přehledem bronz v naší anketě. Kostelec i díky němu nakonec proti Třemešné hladce zvítězil.

Všem vítězům závěrem ještě jednou gratulujeme.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou