Hráči 27. kola Divize E se stali Petr Kadlec z Kozlovic a brumovský Olin Bartozel

0

V tomto hlasování o nejlepšího hráče 27. kola Divize E došlo ke kuriózní situaci. Máme totiž hned dva vítěze. Kozlovický brankář Petr Kadlec a útočník Brumova Olin Bartozel obdrželi stejný počet hlasů. Na třetím místě se umístil spoluhráč jednoho z výherců – Lukáš Kaďorek z Kozlovic.

Vítězi tohoto kola se tedy stali Petr Kadlec a Olin Bartozel. Petr KadlecKozlovic se vrátil do branky poté, co v minulém kole proti Mohelnici zcela nepřesvědčil gólman Urbánek. Kozlovice šest utkání v řadě nevyhrály, vydolovaly z nich jediný bod, a proto chtěly v Určicích tuto černou sérii zrušit. Prohrávaly sice 1:0, ale nakonec zápas otočily a radovaly se z výhry 1:2. Petr Kadlec svůj celek podržel, především za stavu 1:1 vychytal naprosto vyloženou šanci domácích. Přesně to kozlovické mužstvo potřebovalo. Olin Bartozel z Brumova má na jaře výbornou formu. Tentokrát srovnával skóre proti silným Vítkovicím. Domácí i díky jeho trefě nakonec zvítězili 2:1 a jsou pátí. Nebyla to jeho první nominace do sestavy kola, tentokrát se mu podařilo zvítězit. Na třetí pozici skončil kozlovický Lukáš Kaďorek, který byl ústřední postavou duelu v Určicích. Nejprve vyprovokoval domácího Zbožínka k tomu, aby se nechal vyloučit, a následně dvěma přesnými zásahy zařídil svému mužstvu velmi cenné vítězství 1:2.

 

Výsledky hlasování:
1. Petr Kadlec (FK Kozlovice) – 23,23 % hlasů
1. Olin Bartozel (ELSEREMO Brumov) – 23,23 % hlasů
3. Lukáš Kaďorek (FK Kozlovice) – 12,9 % hlasů

 

 

Zítra se tedy můžete těšit na speciální dvojrozhovor s oběma vítězi tohoto kola – Petrem Kadlecem i Olinem Bartozelem. Bude opravdu o co stát.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou