Šestigólový Petr Klejna se stal hráčem kola

0

Dalo se to čekat, takový kousek se totiž nepovede jen tak komu. Hráčem 22. kola se stává Petr Klejna, jenž dokázal vsítit v jednom zápase šest gólů. Na druhém místě se umístil Patrik Mareš, bronzovou příčku bere Jiří Vaněček. Petr Peclinovský se do nejlepší trojice nedostal ani se svým hattrickem.

1. místo - Petr Klejna, 54% (SK KAVAS Větrovy)

Velmi pozoruhodný kousek se povedl Větrovskému Petru Klejnovi, který sestřelil Chyšky šesti góly. Na konečném výsledku 7:0 se podílel ještě asistencí. Díky těnto třem bodem má KAVAS v čeke náskok na Jistebnici stále dva body a postup je blízko.

 

2. místo - Patrik Mareš, 28% (Fotbalový klub SK Ratibořské Hory)

Druhé místo obsadil Patrik Mareš z Ratibořských hor, jenž v utkání s Bostonem Kluky dal góly v 61. a 67. minutě, čímž soupeře poslal do kolen a pomohl svému celku ke konečné výhře 4:2.

 

3. místo - Jiří Vaněček, 11% (Fotbalový klub SK Ratibořské Hory)

I třetí místo patří Ratibořským Horám, je na ně Jiří Vaněček. Ten v 52. minutě otevřel skóre velice šťastnou brankou. Na hranici velkého vápna trefil balón kolenem a ten se zastavil až v síti.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou