Titul "Hráč kola" putuje, podruhé za sebou, do Rajhradic

0

     Vminulém kole Jan Pánek a v tomto Petr Suchánek. To jsou dva vítězové naší ankety, kteří kopou za Rajhradice. Petr Suchánek zvítězil s poměrně slušným náskokem před Ladislavem Brychtou ze Zastávky. Třetí místo patří Milanu Šlesovi s Jezeřan-Maršovic.

1. Petr Suchánek TJ Rajhradice - 24% hlasů

Čtvrtina respondentů dala hlas Petrovi Suchánkovi. Podobně jako u jeho kolega Jana Pánka, v kole minulém,  to bylo za excelentní branku. V zápase s Pohořelicemi pláchl všem hráčům a střelou do šibenice zaznamenal vítěznou branku svého celku. 

2. Ladislav Brychta, Čechie Zastávka - 19% hlasů

Dát v zápase pět branek to je husarský kousek. Dát za poločas pět branek, to je fotbalová paráda. Tato se povedla Ladislavu Brychtovi v derby zápase se Zbýšovem. Nic na tom nemění ani ta skutečnoist, že hosté nenastoupili v kompletní sestavě. 

3. Milan Šles, TJ Jezeřany-Maršovice - 17% hlasů

Milan Šles v minulém zápase dal svým gólem v 80 minutě definitivní pojistku výhře svého týmu nad Chvalovicemi. Navíc ho bylo plné hřiště, za což si zasloužil nominaci do sestavy kola. 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou