Hráčem kola je Záhořský Řeřicha, v zádech má dva Chyšecké

0

Hlasování 21. kola kola opět zvedlo váš zájem na 700 hlasů. A z toho více než polovinu jich získal Jan Řeřicha. Na druhém místě je Tomáš Turek z Chyšek, bronzový je jeho spoluhráč Jakub Barda.

1. místo s 57% hlasů - Jan Řeřicha (Záhoří)

Jako vítěze jste zvolili brankáře Sokola, jenž byl důležitou personou svého celku při výhře 1:0 v derby s Kluky. Záhoří tak i díky jeho čistému kontu, které pomohlo k zisku tří bodů, stále živý naděje na záchranu. Na nesestupové Chyšky však ztráta činí pět kol před koncem šest bodů.

 

2. místo s 17% hlasů - Tomáš Turek (Chyšky)

V tabulce mají Chyšky náskok, v tomto hlasování ale ne. Se ztrátou 40% hlasů může slavit druhou pozici útočník Tomáš Turek, jenž svému týmu pomohl k výhře na hřišti Mladé Vožice pojistkovým gólem na konečných 4:1. Nutno podotknout, že Chyšky zatím v každém hlasování měly nějakého svého borce na prvních třech příčkách.

 

3. místo s 8% hlasů - Jakub Barda (Chyšky)

Tento záložník se podílel na výhře Chyšek v Mladé Vožici výrazným způsobem, a to když do sítě soupeře zamířil přesně hned dvakrát. Jestli mu to tak bude střílet i nadále pomůže svému celku k udržení 1.B třídy, to se uvidí v následujících týdnech.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou