Hráčem 25. kola Divize se stal opět Přerovan – David Pavelka

0

Hlasování o nejlepšího hráče 25. kola Divize E znovu ovládl hráč z Viktorie Přerov. Tentokrát je to krajní obránce David Pavelka. Je tedy očividné, že právě Viktoriáni mají na našem webu nejvíce fanoušků. Vítězství Davida Pavelky bylo drtivé. Na druhém místě se umístil Jiří Lesák z Jiskry Rýmařov, třetí byl střelec hattricku – vítkovický Marián Kovařík. 

Vítězem tohoto kola se stal přerovský obránce David Pavelka. Viktoriáni sice prohráli v Brumově 3:1, ale pravý bek hostů odehrál z osobního pohledu dobré utkání. Nastoupil po delší době a trenéra Švehlíka svým výkonem potěšil, jako jeden z mála. Na druhém místě se, s poměrně velkým odstupem umístil Jiří Lesák z Jiskry Rýmařov, který je věkem ještě stále dorostenec. Proti Novému Jičínu však dostal šanci v základní sestavě a rozhodně nezklamal, právě naopak. I on svou hrou přispěl k remíze 1:1. Třetí místo patří hrdinovi šlágru kola – Mariánovi Kovaříkovi z Vítkovic. Vedoucí celek zajížděl k těžkému duelu do Mohelnice, která je druhá, vyhrála 6 utkání v řadě a ani jednou v nich neinkasovala. Jenomže Kovařík tuto šňůru v sobotu rázně utnul. Přispěly k tomu i individuální chyby domácích. Do 48. minuty nasázel Kovařík hattrick a zajistil svému týmu tři důležité body.

 

Výsledky hlasování:

1. David Pavelka (Viktorie Přerov) – 40 % hlasů

2. Jiří Lesák (Jiskra Rýmařov) – 22 % hlasů

3. Marián Kovařík (MFK Vítkovice) – 13 % hlasů


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou