Blaník Strunkovice přetlačil v přípravě Hrádek u Sušice

0

Pro domácí poslední test před zahájením nového soutěžního ročníku vyšel na jedničku.

Blaník Strunkovice – Hrádek u Sušice 6: 1 (2:0)

 

  Brankky  Požárek 3x, Žurek 2x , Dvořák – za hosty Skála

 

Pro domácí poslední test před zahájením nového soutěžního ročníku vyšel na jedničku.

 

Strunkovičtí, kteří jsou nováčkem Krajského přeboru ligy 5 si pozvali soupeře z Plzeňského kraje účastníka tamní krajské IB třídy od letošního ročníku 7 ligy. Tým ze západu Čech byl pro domácí zejména v prvním poločase vynikající soupeř a první půlhodinu ukázal fotbalovost a také to, že právem hraje několik let špičku své soutěže. Strunkovičtí se rozehrávali déle a v závěru poločasu šli zkušeně do vedení.

 

     V druhém poločase udělal domácí Miroslav Kortus, který koučoval místo Václava Beneše, který si musel plnit pracovní povinnosti několik změn, stejně jako hosté a tak zápas dostal jiný směr. Domácí byli víc na míči a v podstatě hosty k ničemu nepouštěli. Skóre vytáhli na půltucet, ale víc než o to šlo o sehrání se na hřišti vyzkoušet herní varianty a aby se nikdo nezranil a to se povedlo.

 

Trenér Hrádku u Sušice Václav Holeček, který si ve druhém poločase zahrál.

 

Zápas byl výborný. My jsme měli výborný start do zápasu a prvních dvacet minut jsme domácí hodně zlobili. Po dvou standardkách dostali domácí do dvoubrankového vedení, a když jsme se dostali do šancí byl proti nám vynikající domácí gólman. Poločas z naší strany vynikající. Po třetí brance bylo rozhodnuto. Smůla byla i ta, že po dvaceti minutách se nám zranil stoper a to bylo hodně znát. Na to, že jsme se doplnili dorostencemi a klukama z B týmu jsme zde hráli solidně. Utkání účel splnilo. Perfektní zápas na výborně připraveném hřišti nám dal hodně a těšíme se na první mistrovské utkání. Pro nás jen víc takových utkání, které jsou těžké, ale posunou nás opět o krůček dál je víc takových utkání. Pro nás je letošní sezóna tou ve  které bychom se chtěli poprat o postup. Pro naše mladé kluky a současný kádr, by to byla odměna za léta dobré práce a umístění v B třídě. Uvidíme bude to těžké, ale pro naší výbornou mládež by to byla další vzpruha a motivace pro fotbal.

 

Děkuji za rozhovor.

 

Ladislav Beran

 

Štítky

Přátelské utkání TJ Blaník Strunkovice Jihočeský | Krajský přebor

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.