Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlebičov opět vítězně


Branky


0

Chlebičov potvrdil v Oldřišově výhru z minulého týdne nad Jakubčovicemi. Opět zvítězil 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedělní utkání mezi Oldřišovem a Chlebičovem rozhodly smrtící brejky hostů, po nichž vsítili všechny čtyři góly. Nerozhodný stav vydržel na světelné tabuli pouze necelou čtvrthodinku. Poté už o sobě dala vědět úderná ofenzivní dvojice Chlebičova. Radek nezištně asistoval Korbelovi a ten s přehledem uklidil míč do sítě – 0:1. 

 

Na další důležité momenty si fanoušci museli počkat do závěrečné desetiminutovky. Na časomíře zrovna naskočila 83. minuta, když hosté rozebrali domácí defenzivu do posledního šroubečku a Dzierža zvyšoval na 0:2. Oldřišov ovšem neklesal na mysli a okamžitě se vrátil do zápasu. Po dlouhém nákopu Droppy se prodral k balonu Bořucký a nadvakrát překonal brankáře Josefuse – 1:2. Naděje domácích ale záhy pohasly. V 87. minutě totiž fotbalisté Chlebičova podnikli další rychlý kontr a Radek po nezištném pasu Řehulky potvrdil instinkt zabijáka – 1:3. Kalich hořkosti si Oldřišov vypil do dna v poslední minutě. Dzierža vybídl ke skórování Černína a ten pečetil na výsledných 1:4. Hosté se po druhé vysoké výhře drží v čele tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov
Jaroslav Samson, trenér Oldřišova: Byli jsme méně důrazní v osobních soubojích, když nám úplně scházela energie. Sice jsme více drželi balon, ale hráli jsme pouze po šestnáctku. Vůbec jsme si nevytvořili šance. Ani hosté moc často nehrozili, přesto si odvezli všechny body, protože ukázali vysokou efektivitu.

SK Viktorie Chlebičov
Vilém Axmann, trenér Chlebičova: V zápase proti Oldřišovu jsme se soustředili na zabezpečenou defenzivu, ze které jsme podnikali rychlé brejky. Ty nám hodně vycházely a vlastně jsme z nich vstřelili všechny čtyři góly. Hra byla jinak docela vyrovnaná. Vyhráli jsme zaslouženě, i když výsledek je asi pro domácí příliš krutý.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov
R. Rychlý [-] - J. Droppa [-] , L. Samek [-] , M. Pusch [-] , M. Steuer [-] (83. R. Kurka [-] ) - J. Klement [-] (60. J. Blahetka [-] ) , R. Wicha [-] , P. Žídek [-] , M. Jadrný [-] , D. Bořucký [-] - J. Šamárek [-]

SK Viktorie Chlebičov
C. Josefus [-] - F. Linda [-] , J. Majewski [-] , L. Černín [-] , L. Villaschek [-] - L. Gabaj [-] (65. M. Elek [-] ) , M. Dzierža [-] , O. Haas [-] , L. Sedláček [-] - J. Radek [-] , A. Korbel [-] (29. D. Řehulka [-] ) -

ŽK: 78. J. Šamárek , 78. P. Žídek , 83. D. Bořucký - 76. L. Villaschek .
Hráči zápasu: L. Černín , M. Dzierža .
Počet diváků: 205. Rozhodčí: ZELNÍK Karel - JAHODA Kamil, MUROŇ Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.