EXPERT TIP - 3.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 21.8.2016

0

Druhé kolo I. A třídy nabídne hned několik nesmírně zajímavých střetnutí. Na domácím trávníku se poprvé představí čtveřice nováčků soutěže: Kravaře nastoupí proti Mokrým Lazcům, Stará Bělá poměří síly s Krásnými Loučkami, Ludgeřovice přivítají Štěpánkovice a Vítkov se pokusí uspět proti Štítině. Pozornost jistě zaslouží také souboj mezi Jakubčovicemi a Bolaticemi, popř. Oldřišovem a Chlebičovem. Úplně na závěr jsme si ponechali utkání Bohuslavic s Darkovičkami, které je pikantní hlavně pro hostujícího trenéra Divinu, protože v Bohuslavicích dlouhá léta působil.




Michal Pěntka

Expertem aktuálního kola I. A třídy jsme zvolili Michala Pěntku, který na Hlučínsku patří k nejobávanějším útočníkům. V loňské sezoně vystřílel Ludgeřovicím postup a radoval se také před několika dny, protože si společně se svými spoluhráči odvezl ze Štítiny nečekanou výhru. Jeho postřehy tedy rozhodně mají váhu.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Ve Staré Bělé se hraje těžce, protože je tam snad nejhorší trávník v kraji. Domácí jsou na nekvalitní terén zvyklí, takže tipuji jejich výhru.

Tip experta: 1 74 - 13 - 13 %
Komentář experta:

Naši fanoušci už netrpělivě čekají na výkop prvního domácího utkání a také samotní hráči letos na vlastním stadionu body rozdávat nebudou.

Tip experta: 0 75 - 25 - 0 %
Komentář experta:

Štítina bude chtít odčinit prohru s Ludgeřovicemi, takže tentokrát neprohraje. Vítkovští budou sice tahat za kratší provaz, ale v závěru vyrovnají skóre.

Tip experta: 0 75 - 25 - 0 %
Komentář experta:

Souboj mužstev, která v úvodním kole prohrála. Fandím sice Bolaticím, kde to znám a hraje se mi tam vždy dobře, ale myslím si, že se body budou dělit.

Tip experta: 1 13 - 62 - 25 %
Komentář experta:

V Oldřišově čeká diváky nádherný zápas. Hosté sice budou kousat, ale domácí se štěstím zvítězí.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Domácí už prostě musejí, takže cokoliv jiného než výhra Kravař by bylo obrovským překvapením.

Tip experta: 2 0 - 38 - 62 %
Komentář experta:

Bohuslavice sice budou chtít doma zvítězit, ale podle mne narazí. Darkovičky, jakožto dle mého aspirant na postup, potvrdí roli favorita a vyhrají.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Marek Kulaviak 6
2. Milan Petrík 6
3. Klára Cieslarová 6
4. Daniel Kožík 5
5. Michal Pěntka 5
6. Jakub Hradil 5
7. Ondřej Pytlík 4
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.