Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Bohumín deklasoval Krnov


0

Bohumín už do poločasu vedl o tři branky. Ve druhém přidal dvě a debakl byl na světě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Záčatek zápasu byl z obou stran opatrný. V 7. minutě ale neodkopl malou domů krnovský brankář Jaška, o míč ho připravil Sittek a míč pohodlně zasunul do brány - 1:0. Bohumín tím ožil a ve 23. minutě už vedl po Košťálově brance o dvě branky - 2:0. Krnov se snažil korigovat, ale ani Starý a o chvíli později Hrubý míč do sítě nedopravili. Čarnecký zase zatřásl pouze břevnem domácí svatyně. Po půlhodině proto přišel třetí trest pro hosty a to branka z kopačky Jatagandzidise, kdy hosté špatně zahráli ofsajd systém - 3:0. Bohumín tak šel do kabin s tříbrankovým náskokem. 

 

Hned po přestávce krnovští zadáci faulovali v pokutovém území. Penaltu ale Jaška bohumínskému hráči bravurně zlikvidoval. Hosté mohli snížit, ale ruky v domácím pokutovém území si rozhodčí nevšiml a penaltu nezapískal. Přišla pak 53. minuta a brejk Poštulky, který počtvrté rozesmutnil Jašku - 4:0. Definitivní tečku za zápasem dal čtvrthodiny před koncem Kurušta, který nabalil Krnovu na cestu pátý zásah - 5:0. Bohumín se výhrou bodově dotáhl na první Heřmanice.



Ohlasy k zápasu


FK Bospor Bohumín
Milan Poštulka (trenér, karvinsky.denik.cz): Krnov nehrál vůbec špatně. Nám vyšel úvod, za stavu 2:0 nás zachránila tyčka, pak zase za stavu 3:0 břevno, ještě jednou tyčka. Ale jsem rád, že byli kluci produktivní, opět jsem se nemusel strachovat o výsledek. Mužstvo příkladně bojovalo a byla tam i mezihra. Těch gólů jsme mohli dát daleko víc.

FK Kofola Krnov
Ladislav Bartek (trenér, bruntalsky.denik.cz): Nemáme tak silný a psychicky odolný tým. Navíc nás pořád trápí marodka. Bohužel jsme se dopouštěli individuálních chyb. Bohumín disponuje silným mužstvem. Nikdo zápas neodchodil, dělali jsme, co jsme mohli. Ten výsledek úplně neodpovídá průběhu hry. Musíme jít dál a přichystat se na další utkání.



Sestavy


FK Bospor Bohumín
J. Švrčina [-] - L. Kalous [-] (71. L. Kurušta [-] ) , R. Košťál [-] , P. Poštulka [-] (79. L. Poštulka [-] ) , D. Socha [-] - R. Vaclík [-] , J. Baculák [-] , J. Sittek [-] , J. Kubinski [-] (76. P. Šiška [-] ) , F. Hanus [-] - D. Jatagandzidis [-] (68. M. Opic [-] ) -

FK Kofola Krnov
R. Jaška [-] - J. Hrubý [-] , L. Pella [-] , L. Mitura [-] (61. Š. Ondra [-] ) , O. Bartoníček [-] , A. Ondra [-] , V. Šustr [-] , M. Daříček [-] , N. Tümmler [-] (46. M. Šimeček [-] ) , M. Čanecký [-] , J. Starý [-]

Počet diváků: 200. Rozhodčí: PICMAUS Jiří - LALÍK David, FUTERKO Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.