Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 10:30

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lažiště si pohrálo s Vacovem B


Branky


0

Zápas, kde domácí bojují o první příčky proti outsiderovi Vacovu B měl jasný průběh. Lažiště chytá formu a chce se v tabulce vyšplhat ještě výše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Linhart poslal Lažiště do vedení

Do Lažiště přišlo pouze 30 diváků, a to se Lažiště nacházelo na 5. místě v tabulce. Zápasy Lažiště se střídají nahoru dolu, jednou vyhrají, pak zase prohrají. Béčko Vacova je v tomhle ohledu z posledních zápasů dost podobně, zde to je hodně zapříčiněné, zda áčko hraje jindy, nebo stejně, to ale bývá u všech rezervních týmů. Lažiště bylo od začátku jasně kvalitnějším celkem, nicméně Vacov odolával solidně a jejich výkon taky nebyl k zahození. Ve 35. minutě se k centrovanému balónu dostal Jan Linhart a poslal domácí do jednobrankového vedení. V posledních deseti minutách se hrálo na půlce Vacova, ale domácí z toho nic nevytěžili. 

Domácí potvrdili roli favorita

Druhý poločas začalo opět lépe Lažiště, ale dlouho bez gólového efektu. Kolem 60. minuty se hosté dožadovali pokutového kopu, jenomže píšťalka hlavního arbitra Vladimíra Ryneše zůstala němá. Od té doby se hosté sesypali a toho využili hosté. V 65. minutě Marek Sedláček posílá Lažiště do dvoubrankového vedení. O pět minut později se prosadil i Roman Vojta. Poté se hra na chvíli uklidnila, ale poslední slovo měli opět domácí, v 88. minutě dovršil na konečných 4:0 svým druhým gólem v zápase Marek Sedláček. Smutným faktem je pouhých 30 diváků. Za zmínku stojí i to, že za Vacov B nastoupil Karel Procházka, ročník 2001. 



Ohlasy k zápasu



SK Vacov B
František Čtvrtník, hrající trenér: Bohužel shodně s námi hrálo i naše áčko, tak jsme do Lažiště přijeli v kombinované sestavě. Lažiště bylo fotbalovější, celý zápas lepší, ale my jsme do 65. minuty drželi stav 1:0, potom pro nás rozhodčí nepískl spornou penaltu a od té doby jsme se sesypali. Jinak chci všechny kluky pochválit. Za nás nastoupil i čtrnáctiletý kluk Karel Procházka. Dneska rozhodly kvality soupeře.



Sestavy


FK Lažiště
D. Tesař [-] - P. Bízek [-] , P. Brzobohatý [-] - M. Sedláček [-] , J. Albert [-] (60. R. Vojta [-] ) , J. Turek [-] , J. Macek [-] , P. Čech [-] (8. P. Holub [-] ) , J. Mocek [-] - J. Hrbek [-] (22. M. Stupár [-] ) , J. Linhart [-] (73. J. Šulc [-] )

SK Vacov B
P. Klas [-] - D. Mikeš [-] , A. Mach [-] , J. Mrázek [-] , V. Hanzlík [-] , J. Hlásek [-] (73. G. Bujok [-] ) , F. Čtvrtník [-] , A. Jírovec [-] (46. K. Procházka [-] ) , T. Novák [-] , J. Tesař [-] , J. Král [-]

ŽK: 42. J. Mrázek .
Hráči zápasu: J. Macek - A. Mach .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Ryneš Vladimír - ŠKUTHAN Jaroslav, TRNĚNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.