Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 13:00

28.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice od začátku dotahovaly !


Branky


0
Nýrsko na hřišti Kralovic objasnilo, proč je první v tabulce. Nádhernými akcemi překvapovalo obranu domácích a zaslouženě vyhrálo.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kralovice zůstávaly na dostřel

 

Zápas mezi Kralovicemi a Nýrskem začínal nezvykle již ve 13:00 . Polední slunce asi vyhovovalo více hostům, kteří už v 9. minutě vedli 2:0. Dva rychlé góly Výtiska, po kombinacích a přihrávce od opět skvěle hrajícího Györgyho,  naprosto opařily domácí a hosté se mohli ujmout otěží zápasu. Naopak  na druhé straně střely Mareše a Bulína byly nepřesné.V 15. minutě po akci Brože mohl zvýšit náskok hostů Antonovics, ale v rozhodujícím okamžiku nedosáhl na Brožovu přihrávku. Hosté dál tlačili, ale zvýšit se jim nepodařilo. Naopak domácím se podařilo snížit po rohu, když Lavička prostřelil Moravce na bližší tyči. Nýrsko přichystalo ale bleskovou odpověď v podobě akce, kterou po ose Korschinský - György, druhý jmenovaný zakončil po zemi k levé tyči. Domácí mužstvo se dostalo do několika příležitostí, ale využilo pouze jednu. Ve 41. minutě Mareš vystihl u středového kruhu rozehrávku zadáků Nýrska a po rychlém protiútoku dorážel pokus spoluhráče Kozla na 2:3.

 

Nedáš, dostaneš !

Druhá půle přichystala pro nýrského brankáře Moravce perné okamžiky. Postupně likvidoval jednu střelu za druhou, ať už od Kozla nebo Volína. Když už se zdálo, že byl překonán Kozlem, zastoupil ho Kalivoda ml. na brankové čáře. Domácí Kralovice dále stupňovaly tlak, což vyústilo až v Kozlovu nastřelenou tyč. Právě  poločase Kozel s Volínem byli ve druhé půlce velice aktivní, ale branka a vytoužené vyrovnání tomu chybělo. Velkou měrou k deptání domácích přispěl hostující gólman Moravec, jenž stahoval ze vzduchu jeden centr za druhým. Nedáš dostaneš, staré pravidlo, ale neskutečně pravdivé. Hosté tedy v 65. minutě "dali" a zvýšili na 2:4. Trefanec našel krásně Brože, který zahrál další výborný zápas. Pro takového člověka není problém zakončit zkušeně po zemi k tyči, což přesně udělal. Výsledek měli šanci ještě změnit za Nýrsko Výtisk a Trefanec, na druhé straně střelou z vápna i kralovický Pařík, ale konečný stav zůstal 2:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Jiří Mareš: "Škoda, že se nám hned po přestávce z vyložených šancí nepodařilo přidat další gól, to by nás určitě nakoplo. Nýrsko ale ukázalo, že není na prvním místě náhodou."

FK Okula Nýrsko
Steiner Stanislav: "Vítězství hráčů Nýrska je zasloužené ,ale opět si hráči neodpustili několika minutový výpadek ve hře a dovolili soupeři upravit výsledek utkání. Utkání se hrálo v dobrém tempu a výborně rozhodující rozhodčí měli ulehčenou práci slušnou hrou obou mužstev."



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
R. Šott [-] - V. Ježek [-] , J. Vlk [-] , D. Hyneš [-] - J. Mareš [-] , F. Volín [-] - J. Lavička [-] - M. Pecka [-] (59. M. Horyna [-] ) , P. Bulín [-] (69. R. Pařík [-] ) , J. Kozel [-] , J. Koudele [-] (80. J. Bodurka [-] )

FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - P. Janovský [-] (55. M. Trefanec [-] ) , L. Korschinký [-] (86. M. Bastl [-] ) , M. Brož [-] , F. Kolář [-] , A. Antonovics [-] (73. M. Škvarenina [-] ) , J. Lužný [-] , K. Kalivoda ml. [-] , T. György [-] , P. Výtisk [-] , D. Šnour [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - ŠLAJS Jakub, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.