Po výhře nad favoritem přišlo vystřízlivění !


Branky


45. T. Pergl , 65. J. Iha - 11. I. Butnaru , 14. I. Butnaru , 20. I. Butnaru , 33. J. Benedikt , 36. S. Šteier , 50. F. Róth , 67. F. Róth
0

Butnaru hattrickem a Roth dvěma góly  deklasovali Kdyni a vrátili ji zpátky na zem. Ofenzivní síla se v Žichovicím prostě nedá zapřít.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kdyně minulý týden překvapila a mohla tuto výhru potvrdit doma v záchranářském duelu. Žichovice však nic nepodcenili a vytasili svou největší zbraň, čili Butnara. Ten je v posledních kolech nezastavitelný a dělá problémy všem obranám. Dělal je i ve Kdyňi, kde díky němu bylo skóre po dvaceti minutách 0:3. Domácí si s ním prostě absolutně nevěděli rady.  Velký problém Kdyně je proměňovat šance, což se jim stalo osudným i v tomto zápase.  Po několika náznacích domácích přišel čtvrtý gól hostí. Ve 33. minutě přišel roh, a nádherně umístěná střela Benedikta. Co nevidět to bylo již 0:5, když z dvaceti metrů napřáhl Steier . Kdyně se přeci je dočkala v prvním poločase snížení, a gólem do šatny upravila na 1:5.

 

Druhý poločas se prakticky jen dohrával. Vylepšit skóre se podařilo dalšímu nezastavitelnému fotbalistovi Žichovic Ferenci Róthovi. Ten se z pozice nahrávače dostal k zakončovatelovi a přidal další dva góly do brány Kdyně. Asi nikdo by nechtěl v tuto chvíli být v kůži domácích, ale oni dohráli se ctí. Ještě trochu poupravit výsledek chtěl Jaromír Iha, který dalekonosnou střelou ukončil gólové hody. Konečný stav utkání 2:7.



Ohlasy k zápasu


SK Kdyně 1920
Trumpet Vladimír: Pro nás je neskutečně těžký dát gól. Strašně se na něj nadřeme. A hrát proti Butnarovi s Róthem? To bylo skoro nemožný.

TJ Žichovice
Lukáš Mourek: Vítězství opět bylo zasloužené a s chutí jsme si zastříleli, nyní nás čeká Žihle, kterou budeme chtít v domácím prostřed:í určitě porazit.



Počet diváků: 85. Rozhodčí: Homr Michal - KOHOUT Miroslav, FILLINGER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.