Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

27.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

6.0

Zázemí

4.0

Kralovice nakonec berou bod navíc


Branky


0

Kralovice darovaly Pačejovu dvougólový náskok, aby potom mohly v 89.minutě vyrovnat a ve výsledku vyhrát po penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do tohoto zápasu měl jistojistě lepší vstup Pačejov. Díky přihrávce Víta Panušky na Dytrta ve 4té minutě jásali z brzkého gólu.  To však netušili, že za tři minuty budou jásat znovu. Míč si totiž dva metry za šestnáctkou po faulu na domácího hráče,  vzal Panuška a trefil přesně šibenici. Stav byl tedy po 7 minutách 2:0. Hosté chtěli odpovědět co nejrychleji, což se stalo ve 14. minutě. Mareš našel zpětnou přihrávkou Volína, který se nemýlil. Tato skutečnost vlila do žil hostů živou vodu. Nabití novou energií se k vyrovnání málem dostali Mareš s Kozlem. První jmenovaný se po kolmici od druhého dostal do šance zlikvidovanou brankářem Kozlíkem . Na druhé straně pálil těsně vedle ve 40.minutě Václav Klásek. Poločas tak skončil 2:1.

 

Druhý poločas kopíroval ten první. Pačejov byl velice aktivní, nicméně to nedokázal zužitkovat. Do velké šance se dostal v 60. minutě Klásek, jenomže jeho střela těsně minula kralovickou branku. Utkání plynulo a už se zdálo, že Pačejov těsně vedení ubrání. Proti tomu byl znovu Volín, který si našel centr ve vápně a v 89. minutě vyrovnal na 2:2. Dalo by se říci, že to bylo pro Kralovice za pět minut dvanáct, ale i tak se utkání dostalo až k pokutovým kopům. Stav utkání po základní hrací době 2:2.

 

 

Z penalt nebyl ani jeden z týmů nadšený. Oba manšafty totiž dokázaly vyhrát jen jeden penaltový rozstřel. Nakonec si hosté s penaltami poradili a odvezli si jeden bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pačejov
Tomáš Cihlář: "Když už se zdálo, že všechny body zůstanou doma, přišla zbytečná standardní situace pro hosty, centr do vápna a Volínova přesná hlavička. A penalty? To je už pro Pačejov noční můra…"

TJ Sokol Kralovice
Jiří Mareš: "Pačejovu jsme ty dva góly darovaly jak na zlatém podnose. Začneme hrát, až když nám teče do bot. Úplně stejná písnička to byla v Mochtíně i Nepomuku. Zbytečně tímhle doslova rozdáváme body. Máme čtyři hráče dlouhodobě zraněné a dneska chyběli i další dva ze základu. Ale i v poslepované sestavě jsme schopní hrát lépe."



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Plzák Martin - BÍNA Roman, FANFULE Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.