2:3
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

26.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zmrtvých vstání zajistilo Pačejovu tři body


Branky


10. A. Adam , 28. J. Kovačič - 48. M. Kubaň , 69. P. Žák , 81. J. Kubaň
0

Hořkost na jazyku musí mít hráči TJ Sokolu Křimice, kteří prohráli vyhraný zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli před zápasem jasno. Chtěli vyhrát a ukončit černou sérii. Moc nescházelo a už v 16. minutě mohli však hosté vést 1:0, nicméně ale Grepl nadvakrát nedokázal skórovat. První střelu brankář vyrazil, a druhou poslala vedle branky. Mrzet ho to muselo, jelikož důrazný Adam, apoté Kovačič dvěma vyhranými souboji v pokutovém území během patnácti minut zajistili svému týmu vedení 2:0 a vše vypadalo pro Křimice velice nadějně. Šance vymizely, a proto  poločas skončil 2:0.

 

Do druhé půle šel Pačejov v ofenzivnější  sestavě se třemi útočníky a velice se to trenérovi Luboši Vašicovi vyplatilo. Hitparáda šancí pro Pačejov byla náramná. Počínaje nepřesnou hlavičkou J. Kubaňe v 46.minutě, přes únik Grepla a průniku M. Kubaňe, až po jen těsně kopnutým trestňákem Víta Panušky. Dokonce zadunělo břevno, což jen deklarovalo hru na jednu branku. Střeleckou impotenci smetl ze stolu, jako první z Pačejova, Milan Kubaň. Ten se dostal k odraženému míči a střelou, která lízla tyč, vrátil Pačejov do zápasu.O dvě minuty později, se do šance dostal i Jarda Kubaň. Ten si poradil s brankářem po svém a lehce ho přeloboval. Stejně jako Křimice, i Pačejov vsítil dvě slepené branky a neměl dost. Už, už to vypadalo, že Josef Hlůžek krásnou technickou střelou otočí vývoj zápasu, jenže těsně minul. A tak si vzal míč znovu Jarda Kubaň. Ten se v 86.minutě dostal přes dva obránce až před bránu. Z jeho strany to bylo vše, ale k odraženému míči se dostal Petr žák, a nekompromisně zajistil Pačejovu tři body. Konečný stav 2:3.



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Dobrý Petr: Nemůžeme si nechávat ujít takový zápasy. My pořádně netrénujeme, a tak si myslím, že to bylo hlavně o fyzičce.

TJ Sokol Pačejov
Tomáš Cihlář: Uznání patří celému týmu, který to přes nepříznivý vývoj utkání nezabalil a odměnou mu byl neuvěřitelný obrat se šťastným koncem. Utkání výborně řídil mladý rozhodčí Ondřej Žák.



Sestavy


FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - M. Brousil [-] , J. Kovačič [-] , J. Zapoměl [-] , J. Žilák [-] , A. Adam [-] , V. Kuneš [-] , P. Vaigl [-] , J. Novák [-] , M. Klement [-] , J. Šváb [-]

TJ Sokol Pačejov
J. Kozlík [-] - V. Panuška [-] , J. Hlůžek [-] , R. Grepl [-] , L. Šmrha [-] , V. Klásek [-] , J. Kubaň [-] , J. Dytrt [-] , P. Pavelec [-] , P. Žák [-] , M. Kubaň [-]

Počet diváků: 65. Rozhodčí: Žák Ondřej - RUDA Daniel, DOKSANSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.