Druhý poločas rozhodl, Žichovice slaví důležitý body!


Branky


0

 

Kralovice nevyužily herní převahu z prvního poločasu, taktovku tak převzali domácí a slaví zisk důležitého vítězství. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V prvním poločase Kralovice spalovaly jednu šanci za druhou. Domácí hrozili především ze standartních situaci, kde těžili ze svojí výškové převahy a precizních rozehrávek. První obrovskou příležitost duelu měl po križné přihrávce od Maříka Lavička, ale slabou střelou skórem nepohnul. Brankář Janda hrál prim i v dalším průběhu prvního dějství. Zneškodnil totiž  nejdříve reflexivním zákrokem tutovku Lavičky, poté vyrazil nebezpečnou střelu Volína a zmenšil bravurně úhel dorážejícímu Lavičkovi, který tak zamířil pouze mimo. Zaskvěl se i při střele Mareše, který se ho z voleje pokoušel obstřelit po rychle rozehraném rohu. Do festivalu zahozených šancí hostů přispěli ve čtyřiačtyřicáté minutě i domácí, když po rozehrávce přímého volného kopu zůstal v šestnáctce osamocený Šteier, jenž orazítkoval prudkou střelou břevno za Sottem. 

 

 

Druha půle již byla vyrovnanější a na sto dvacet přítomných fanoušků se dočkalo také branek. Šancí však paradoxně ubylo a hra se odehrávala převážně mezi vápny. Neuběhlo ani pět minut a kralovický Ježek vyrobil obrovskou minelu. Nikým neatakován poslal laxní přihrávku na Vlka, kterou ale vystihl exligový Ferenc Róth a parádní střelou do levého růžku obstřelil Sotta. Domácí po využité hrubce Kralovic stáhli hru na jednoho útočníka a soustředili se na bránění těsného vedení. Obrovskou příležitost na vyrovnání měl opět Lavicka, ale střelu, která vypadla jinak jistému Jandovi, nedokázal z malého vápna dorazit do sítě. Do otevřené obrany hostů se Žichovicím dařilo vyrážet na hodně nebezpečné brejky. Při jednom z nich si Pavel Bálek počkal na vápně na zpětnou přihrávku, zkušeně zakroutil kulatý nesmysl k pravé tyči. Již tak ostrý zápas se po druhé brance dále vyhrotil. Kolem vápna domácích se po faulech urodilo hodně standartních situací, ale všechny obrana Žichovic odvrátila nebo je vyřešil včasným vyběhnutím dnes skvělý Janda. V samotném závěru se domácím podařilo po dalším brejku vstřelit ještě Pavlem Bálkem třetí branku a slaví důležité body. Kralovice odjely po festivalu neproměněných šancí domů s prázdnou.

 

 

NEZAPOMEŇTE NA NAŠÍ NOVINKU NA PORTÁLE! Nyní můžeš hodnotit od výkonu rozhodčího, přes kvalitu hry obou mužstev, až po chuť klobásy nebo připravenosti trávníku. Je tu revoluce v amatérském fotbale, protože na fotbalunas.cz můžeš všechno ohodnotit. Tvůj názor už nezapadne!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
Mourek Lukáš: "První poločas z naší strany nebyl vůbec ideální. Vázla kombinace, oba týmy pouze nakopávaly dlouhé míče přes svou záložní řadu, na mokrém terénu se tak zrodila řada nepřesností. Bohužel jsme hlavně v obranné řadě kupili mnoho chyb a tak jsme mohli být rádi, že soupeř po půli nevedl 0:3, vždy nás podržel famózně chytající Janda, který si zřejmě vzpomněl na svá dorostenecká léta ve Viktorii Plzeň. Začátek druhého poločasu nám vyšel na výbornou. Nakonec jsme dosáhli důležité výhry, kterou jsme si hlavně za druhý poločas zasloužili. Děkujeme divákům, že nás celý zápas usilovně podporovali a hnali nás za vítězstvím."

TJ Sokol Kralovice
Václav Ježek: "Zápas jsme měli ve svých rukou, po prvním poločase mělo svítit skóre minimálně tři nula pro nás. Bohužel jsem svojí chybou v padesáté minutě nastartoval do té doby téměř neviditelný tým Žichovic."



Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kostelník Lumír - ČERMÁK Vladimír, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.