0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

18.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Horní Bříze se gól neurodil


Branky


0

Taktická bitva po devadesáti minutách nenašla vítěze, domácím nakonec nepomohlo ani hostující vyloučení již v 62. minutě. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Domácí v prvním vzájemném duelu vedli na půdě soupeře o poločase 2:0, ale Křimice duel otočily a slavily parádní obrat. Na řadě tak byla odveta, ale všemu chyběly góly. Ale nepředbíhejme. Oba celky měly v prvních pětačtyřiceti minutách podobně blízko gólu. Jenže hostující Kovačič byl v době vstřelení branky v ofsajdu a naopak gólman Hinterholzinger lapil domácím nařízenou penaltu. Týmy se tak rozešly do kabin za nerozhodného stavu a více než sto dvacet diváků tak bylo v očekávání, jak napínavý duel dopadne.    

 

Druhý poločas poznamenala situace z dvaašedesáté minuty. Chocholatý pádil na bránu Křimic, když byl nedovoleně zastaven Vonáškem, který již navíc jednu žlutou kartu měl a uviděl tak rovnou červenou. Aby toho nebylo pro hosty málo, poranil si tříslo při zákroku brankář Hinterholzinger. Zápas však dochytal  a nekapituloval a protože se ani hosté nedokázali popasovat s nulou na svém kontě vstřelených branek, měl vše rozhodnout penaltový rozstřel.

 

V pokutových kopech nakonec mohli slavit hosté, kteří všech pět pokusů zvládli, naopak domácí jednou orazítkovali břevno a z dnešního taktického boje berou tak pouze jeden bod.  

 



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Löffelman Martin: „První poločas se odehrál padesát na padesát, my měli dvě šance i soupeř, navíc jsme nevyužili penaltu. Do druhé půle jsme vstoupil aktivněji, tlačili jsme soupeře o deseti, ten se ale zatáhl a odehrál to takticky dobře. Dneska nám nebylo přáno.“

FC Křimice
Dobrý Petr: „My jsme přijeli v oslabené sestavě, máme hodně zraněných. Dvacet, třicet minut byl zápas vyrovnaný, pak iniciativu převzal soupeř a byli po zbytek zápasu lepší, po červené se nám navíc zranil gólman, ale musel to odchytat a se štěstím jsme udrželi remízu. My to ukopali bojovností.“



Sestavy


SK Horní Bříza
L. Šimandl [-] - P. Chocholatý [-] , L. Janka [-] , M. Fišer [-] , M. Macháček [-] , J. Němeček [-] , M. Paukner [-] , M. Zavadil [-] , A. Lavička [-] , J. Sedlecký [-] (71. V. Čermák [-] ) , R. Šimice [-]

FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - J. Vonášek [-] , F. Šváb [-] , J. Šváb [-] , J. Žilák [-] , M. Pešek [-] , V. Kuneš [-] , A. Adam [-] , J. Kovačič [-] , M. Brousil [-] , T. Čechura [-] (46. Z. Klement [-] )

ŽK: 33. J. Vonášek , 51. F. Šváb , 57. A. Adam , 66. J. Kovačič . ČK: 62. J. Vonášek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Duda Václav - JÍLEK Aleš, KÖNIG Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.