0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 10:15

29.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavoj potřebný bod uhrál, sympatická Jiskra brala dva


Branky


0

Slavojáci absolvovali domácí derniéru v azylu ve Větřní, když svůj stánek ponechali hasičům a jejich víkendovému krajskému šampionátu. Potřebný bod uhráli, ale zejména hostitelští diváci zvyklí na fotbal I. A třídy očekávali od derby více.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skála chytal jako skála

Zelenobílí na soupeře vletěli a ten se měl co ohánět. Již ve 2. minutě se dostal k tutovce P. Svoboda, ovšem brankář Skála dnes dělal čest svému jménu a byl opakovaně neprostupný. Ztroskotal na něm vzápětí i Novák, po rohovém kopu mířila Cardova hlavička mimo. Na pouhé tři minuty vzruchu až dost! Aktivita hráčům Slavoje slušela i v dalších minutách, kombinovali, stříleli, avšak gólová radost nepřicházela. V 11. minutě si Kabele zpracoval míč na svou jedovatou pravačku, napřáhl z dvaadvaceti metrů, rána zasvištěla těsně nad. Třeboňští se dostali k první střele až v 17. minutě, Trnka byl na místě. Na konci první půlhodiny se opět přihlásil ke slovu Kabele, potáhl akci a od koncové lajny našel hlavu nabíhajícího Kroupy, ale střela se otřela o břevno. Po chvíli přišel další centr přes vápno tentokrát od V. Beránka, bohužel pro domácí byl P. Svoboda v záklonu a střela šla nad bránu. Těsně před přestávkou si vypracoval šanci Jakeš, balón si navedl od postranní čáry na střed vápna, zamířil po zemi k tyči, kde ho Skála vytlačil na roh.

Jiskra odehrála divizní derniéru se ctí

Druhý poločas otočil kormidlem dění na hřišti - Slavojáci působili pod dojmem z první půlky, že se jim nemůže nic stát. Třeboňští se nenechali pobízet a diktovali vývoj zápasu. Už ve 48. minutě se mohli radovat, spokojit se však museli jen s rohem. Slavoj se sice připomněl střelou Kabeleho, která nechala vyniknout Skálu, ovšem to bylo z jeho strany v ofenzívě téměř vše. Vzápětí třeboňský Franěk těsně před brankovou čárou jen o chlup nedosáhl po standardce na míč. V 66. minutě byli ve velmi nadějné situaci Maxa a po něm Chromčák, míč prosvištěl vedle českokrumlovské branky. Závěr si uzmul pro sebe hostující kapitán Maxa - poprvé vypálil nad bránu a v 81. minutě proti vybíhajícímu Trnkovi poslal šourák vedle levé tyče. 

Krumlovští exekutoři třikrát zklamali

Penaltový rozstřel rozhodli pro sebe a připsali si ve Větřní druhý bod hostující hráči. Sice to na jaře již tradičně vypadalo, že Trnka v bráně opětovně podrží akcie Slavoje, když chytil hned úvodní pokus Holého, avšak jeho parťáci ho tentokrát nenásledovali.

 

Autor: František Lippl

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit!



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov
Útočník J. Carda: „V zápase proti Třeboni jsme si chtěli hlavně konečně definitivně zajistit setrvání v soutěži, abychom do dalekých K. Varů mohli už jet v klidu. To se nám nakonec podařilo. Přes velkou územní převahu jsme si za celý zápas v podstatě nevytvořili žádné tutové šance a soupeř byl z brejků možná i nebezpečnější. Nebylo to úplně optimální utkání a nakonec jsme pokazili i penalty. Určitě jsme se chtěli rozloučit v azylu ve Větřní s našimi fandy lépe.“

TJ Jiskra Třeboň
Brankář J. Skála: „Zápas byl celkem vyrovnaný, Krumlovští drželi balón víc na svých kopačkách a my jsme hráli na rychlé brejky. V prvním poločase hrozili domácí ze standardek, kde měli jednu gólovou hlavičku. Rossmann pak neproměnil šanci na konci poločasu. Ve druhé půli byl průběh stejný, moc šancí už nebylo. V penaltovém rozstřelu domácí neproměnili tři penalty, a tak si odvážíme dva body.“



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - V. Jakeš [-] (87. M. Matěják [-] ) , L. Mravec [-] , J. Grznárik [-] (80. D. Peroutka [-] ) , J. Carda [-] (72. J. Peťule [-] ) , V. Novák [-] , V. Beránek [-] , P. Svoboda [-] , J. Kabele [-] , M. Kroupa [-] , M. Svoboda [-]

TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - M. Franěk [-] (63. M. Kodras [-] ) , D. Kolafa [-] , T. Maxa [-] , P. Tůma [-] , M. Chromčák [-] , M. Rossmann [-] (72. R. Diviš [-] ) , J. Matoušek [-] , M. Šafránek [-] , H. Holý [-] , O. Cahyna [-]

ŽK: 9. M. Rossmann , 24. D. Kolafa , 77. H. Holý .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - KOŠAN Martin, DUDA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.