Klatovští ovládli derby s Doubravkou


Branky


0

Atraktivní zápas před skvělou kulisou dvou stovek diváků po zásluze vyhráli fotbalisté Klatov, když se hned čtyřikrát dokázali prosadit, a potvrdili tak svou skvělou formu z posledních týdnů. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svižný úvod

Západočeské derby ve formě hrajících Klatov se Sencem Doubravkou začalo pěkně zostra a už ve druhé minutě se měnilo skóre. Janda poslal křížný balón na Chirinciuce, ten ho přiklepl Ondřeji Kadlecovi, který prošel až do vápna a střelou na zadní tyč nedal Bouzkovi v bráně hostů šanci. Ve 14. minutě se podařilo Doubravce vyrovnat, když Tomáš Navrátil využil nepovedeného odkopu brankáře Rojíka.

 

Jak řekl domácí záložník Matějka, velmi důležité bylo, že se domácí tým dostal znovu do vedení ještě před poločasovou přestávkou. Ve 38. minutě se krásnou individuální prezentoval Krásný, kterou vyšperkoval přihrávkou Petru Kotrbovi před odkrytou klec. A pro Klatovské mohlo být ještě lépe, v samotném závěru prvního dějství měli k dispozici velmi nebezpečný trestný kop, jenže Janda trefil pouze břevno!

Domácí dominovali

V úvodu druhého poločasu zahrozili hostující Sýs a Trojanec, Rojík se ale překonat nenechal. Po necelé hodině hry naopak potřetí udeřili hráči v červených dresech. Po nepovedené střele Mészárose se dostal míč k Lukáši Krásnému a ten si věděl rady. Fotbalisté Klatov už tušili, že derby pro ně dopadne velmi dobře, a permanentně ohrožovali Bouzkovu bránu, bavili se fotbalem.

 

Čtvrtý gól domácích přidal David Žáček, po odraženém balónu se napřáhl za hranicí velkého vápna a i díky teči rozvlnil síť za plzeňským brankářem. Pátý gól mohl vstřelit střídající Vojtko, ale neuspěl. Stejně dopadl i po skvostné individuální akci Lukeš, a tak derby skončilo 4:1. Jak znělo z tábora Klatov, domácí trenér měl soupeře skvěle přečteného, vítězství je tak především jeho zásluha.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Záložník D. Matějka: „Podobně jako minulý týden jsme se dostali do rychlého vedení, které dlouho nevydrželo. Důležité ale bylo, že jsme dokázali ještě v prvním poločase přidat druhou branku, to asi rozhodlo. Druhý poločas neumožnil vyrovnání brankář Rojík z ojedinělé šance soupeře a my byli opět produktivní. Hrál se celkem pohledný fotbal za pěkného počasí. Doubravka má kvalitní mužstvo, ale na náš kolektivní výkon podpořený využitými šancemi to dnes nestačilo.“

SK Senco Doubravka
Trenér A. Jindra: „Podle výsledku nemůžu být spokojen. Utkání jsme od začátku nezvládli, respektive herně to nebylo až tak špatné, ale dopředu jsme byli málo nebezpeční, nevytvářeli jsme si šanci, abychom soupeře ohrozili. Řekl bych, že to byl v poli vyrovnaný zápas, nicméně soupeři se daří a momentálně je na velké vlně. Měl i trochu štěstí v zakončení, ale vyhrál naprosto zaslouženě. U nás chybí větší zápal a chuť do hry. S ohledem na to, že se potýkáme s velkou marodkou, jsme utkání odehráli v útlumu. David Brabec odehrál velmi solidní utkání i přes ten výsledek. Byl jedním z nejlepších hráčů na hřišti.“



Počet diváků: 200. Rozhodčí: Štěrba Václav - TALPÁŠ Petr, ŠTĚRBA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.