J. Carda 45.
1:3
(1:1)
35. V. Zítek
53. L. Kaufman (p.)
61. D. Hájek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 10:15

23.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Deset minut pečetilo první jarní porážku Slavoje


Branky


45. J. Carda - 35. V. Zítek , 53. L. Kaufman (p.) , 61. D. Hájek
0

Až v osmém jarním vystoupení našli Slavojáci svého mistra. V sobotu před obědem byl nad jejich síly premiant soutěže Hořovicko. To dokázalo na jaře vůbec poprvé vyhrát venku. Sportovně je třeba uznat, že zaslouženě. Hořovičtí byli fotbalovější a dokázali neomylně realizovat své příležitosti. Slavojáci svým přístupem přispěli k úrovni zápasu, ale na dva slepené góly po svých zaváháních již nedokázali reagovat. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Carda srovnal gólem do šatny

Po počátečním oťukávání se soupeři trpělivě snažili donutit protivníka k chybám. Byli to však domácí, kteří protivníka častěji přetlačili a stříleli na bránu. Již ve 13. minutě Novák poprvé vyzkoušel gólmana u bližší tyče. Přestože Středočeši častěji drželi míč, domácí mohli jít do vedení P. Svobodou ve 34. minutě. Ovšem ten našel připraveného brankáře a naopak z protiútoku byl posledním u míče dosud jedenáctigólový Vojtěch Zítek a nebyl pro něho žádný problém uklidit míč do sítě. Byla to vůbec první střela hostů a hned je poslala do vedení.

 

Českokrumlovští se však v žádném případě nepoložili a ve 41. minutě se mohli radovat. To by však tísněný P. Svoboda musel zúročit vybídnutí Kabeleho do brejku jinak než střelou mimo bránu. Těsně před koncem poločasu ale Slavoj stihl vyrovnat. Nejdříve Kabeleho rána z první šla nad brankovou konstrukci a o minuty později přece jenom zúročili svou jasnou střeleckou převahu brankou dnes výborného Jiřího Cardy - 1:1.

Dva slepence

Výsledek se zlomil mezi 53. a 62. minutou. Hořovičtí se nejdříve nenechali rozhodit Wagnerovým centrem od postranní čáry, jenž se stočil pod břevno a Herco ho vytěsnil na roh. Potom kolmice na Zítka vyústila ve srážku ve vápně Trnky se snajprem soupeře a nařízenou penaltu chladnokrevně proměnil zkušený Luděk Kaufman. Následně Carda, jemuž míč do gólovky sklepl Wagner, neuspěl a hosté trestali. Další jejich bombarďák Daniel Hájek si připsal svou již 13. branku v sezoně po nedorozumění Trnky s Mravcem. Přestože Slavoj po vystřídání v 69. minutě hrál jen na tři obránce, k šancím natož gólům již neměl spíše psychické síly. Hořovičtí si své premiérové jarní vítězství venku zkušeně pohlídali.

(autor: F. Lippl, foto: facebook FKHořovicko)

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov
Útočník J. Carda: „Věděli jsme, že to dnes bude těžký zápas, a to se potvrdilo. V první půli to bylo vyrovnané utkání a řekl bych, že stav 1:1 tomu odpovídal. Do druhé půle jsme vstoupili aktivně, ale přišla hrubá chyba a penalta, poté se v podstatě situace opakovala a zápas nám utekl. Nebyl to od nás dobrý výkon a dva školácké góly to jen podtrhly. Samozřejmě soupeř také ukázal, proč celou soutěž vede a to hlavně díky jejich produktivitě směrem dopředu.“

SK Hořovice
Obránce L. Kaufman: „Jsme strašně rádi, že jsme vyhráli. Těžký zápas, ale každá série jednou končí a jsme rádi, že Krumlovu skončila právě teď. Myslím si, že také skončila velice zaslouženě. Po celý zápas jsme byli lepším týmem, trochu nás přibrzdil gól na konci prvního poločasu. Na druhou stranu jsme rádi zodpovědněji a ve druhém poločase jsme si naprosto zaslouženě dokráčeli pro tři body. Koho bych vyzdvihl, je dnes těžké. Skvěle hrál celý mančaft, ale dobře. Honza Bežó, Vojta Zítek, Martin Nademlejnský, Ondra Vrabec, jmenoval bych tyhle kluky.“



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - M. Dudák [-] , L. Mravec [-] , J. Carda [-] (81. V. Jakeš [-] ) , J. Wagner [-] , V. Novák [-] , V. Beránek [-] (68. J. Grznárik [-] ) , P. Svoboda [-] , J. Kabele [-] , M. Kroupa [-] , M. Svoboda [-] (68. F. Persán [-] )

SK Hořovice
M. Herco [-] - V. Zítek [-] (79. T. Srp [-] ) , A. Rampa [-] , O. Vrabec [-] (88. J. Štěpnička [-] ) , J. Mojdl [-] , D. Hájek [-] (79. T. Březina [-] ) , L. Kaufman [-] , J. Bežó [-] , M. Nademlejnský [-] (84. I. Zítka [-] ) , J. Vaníček [-] , J. Petržílka [-]

ŽK: 26. J. Wagner , 52. M. Trnka , 71. J. Kabele - 76. J. Petržílka .
Počet diváků: 158. Rozhodčí: Machýček Lukáš - ŠTEFAN Michal, HASÍKOVÁ Marika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.