3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

22.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bývalí ligoví fotbalisté vystříleli body pro Čížovou


Branky


0

Jirouš, Polodna, Nečas. Jména, která si pamatuje nejeden fotbalový fanoušek. Tentokrát řádili všichni tři, každý z nich si připsal jednu branku v derby s Roudným. Sokolové dokázali utnout sérii proher a zvítězili přesvědčivě 3:0. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Růžička dvakrát neuspěl

Do jihočeského derby v Čížové přicestovali fotbalisté Roudného. Motivovaní domácí si chtěli vzpomenout na úvodní kola jarní části, ve kterých dokázali pravidelně bodovat a vyhrávat. V posledních týdnech se jim však i vinou zranění v obranné řadě tolik nedařilo a začali ztrácet body. Vzpruhou pro Sokoly byl návrat Helda, který vyztužil defenzivní formaci.

 

Malšané vstoupili do utkání velmi aktivně. Byli si moc dobře vědomi, že pro jejich kombinační fotbal není hřiště v Čížové zrovna dvakrát uzpůsobené, a tak byl plán jasný – vstřelit co nejdříve branku. Převahu mohl zužitkovat krajní záložník Růžička, jenže ve vyložené příležitosti vychytal jeho hlavičkový pokus domácí gólman Holan. Do konce poločasu se v další tutovce znovu objevil Růžička a scénář byl velmi podobný. Tentokrát střela nohou, avšak v bráně stál zase připravený Holan a poradil si. Čížovští si v celém prvním poločase v podstatě nic nevypracovali, a tak se šlo do kabin za bezgólového stavu.

Zkušenosti se hodí

Poločasová domluva trenéra Staroby jako by nastartovala fotbalisty v černobílém. Začali se tlačit dopředu a po necelé hodině hry svůj zlepšený projev také dokázali potvrdit vstřelenou brankou. To po dlouhém autovém vhazování vyšplhal nejvýše Martin Jirouš a hlavou posunul míč za gólmana Konečného.

 

Za dalších čtrnáct minut povedeně zakombinovali domácí na polovině hřiště, Nečas našel přesným pasem Michala Polodnu a pro hráče s jeho zkušenostmi už nebyl problém skórovat. Černou roudenskou dvacetiminutovku pak završil i třetí exligista v sestavě Čížové Radim Nečas, který se prosadil po přihrávce Zahrádky. Lekce z efektivity a tři body pro Čížovou!

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čížová
Vedoucí V. Vávra: „Bylo to těžké utkání. Vyjma Máchy jsme nastoupili kompletní, podržel nás Holan, který v prvním poločase chytil dva góly. V první půli se nám nedařilo, soupeř byl lepší a běhavější. Ve druhém poločase nastal zvrat, naši kluci zvedli o 100 % bojovnost. Začali jsme mít převahu, rozhodující bylo, že jsme dali první gól my.“

TJ Malše Roudné
Trenér L. Šolc: „V podstatě jsme vykrváceli v prvním poločase na neproměněné šance, které jsme si vytvořili. Ve druhé půli stačilo domácím se třikrát trefit mezi tyče a zápas rozhodnout. Na malém a nerovném hřišti se nám nedařila kombinace a naše standardní hra, ale přesto si myslím, že první poločas patřil nám. Druhý domácím, ale na rozdíl od toho prvního se dokázali prosadit a dali tři pěkné branky. Mrzí mě naše tři chyby, pokud bychom udrželi laťku jako v prvním poločase, tak by to bylo dobré. Ale za druhý poločas si nezaslouží pochválit vůbec nikdo.“



Sestavy


TJ Sokol Čížová
H. Holan [-] - M. Brož [-] , M. Held [-] , M. Pohnán [-] - L. Dvořák [-] , R. Nečas [-] (85. M. Batryn [-] ) , L. Kunc [-] , M. Rozhoň [-] - M. Jirouš [-] (89. D. Staněk [-] ) , M. Polodna [-] , D. Chytrý [-] (78. R. Zahrádka [-] )

TJ Malše Roudné
D. Konečný [-] - M. Jasanský [-] (85. D. Rottenborn [-] ) , D. Růžička [-] , J. Matoušek [-] (59. O. Otepka [-] ) , R. Otepka [-] , P. Kössl [-] (84. D. Samek [-] ) , L. Vávra [-] , J. Vogl [-] , F. Král [-] (85. M. Vlk [-] ) , P. Turek [-] , T. Lonsmín [-]

ŽK: 56. M. Jirouš , 77. L. Kunc , 83. H. Holan - 38. L. Vávra , 76. P. Kössl .
Hráči zápasu: H. Holan , R. Nečas .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hrkal Václav - NOVOTNÝ Miroslav, TESAŘ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.