Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Vacova přestřílela Bělčice


Branky


0

Toto utkání mělo spíše ofenzivní charakter. Útočníci předčili obránce a padlo celkem 7 branek. Nakonec posílené béčko Vacova o hráče A mužstvo vyhrálo o gól nad silnými Bělčicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sousta šancí a 5 branek

Již v 7. minutě se Bělčice ujaly vedení Hanzlíkem, který využil přesný pas 49letého Sudy za obranu soupeře. Po varování v 11. minutě, kdy domácí přestřelili z malého vápna, hosté o minutu později nechali příliš prostoru na levé straně a bylo vyrovnáno Radovanem Machem – 1:1. V 19. minutě hostující Ježek naložil se svojí šancí podobně jako v 11. minutě Vacov B a z malého vápna přestřelil. Ani ne minutu po vystřídání zraněného Karla Hanzlíka ve 24. minutě po chybě gólmana Bělčice dostal opět do vedení Ráž. Domácí mohli vzápětí vyrovnat, ale orazítkovali jenom břevno. V 35. minutě volný Vít Zábranský ve vápně trefil přesně k tyči a vyrovnal. Ihned v následující minutě hostující celek mohl dostat opět do vedení Řezáč, ale zblízka hlavou přestřelil. Ve 40. minutě Bělčice opět nepokryly Gustava Bujoka ve vápně a ten otočil skóre ve prospěch domácích. Vyrovnat hosté mohli vzápětí, těsně před koncem poločasu, ale domácí podržel skvělým zákrokem při střele Říského Jakuba gólman Pavel Klas.

Klas vychytal střelce Bělčic

Hned na začátku druhé půle hosté mohli vyrovnat Heverou, jeho hlavička však skončila vedle. Potom si Bělčice vybraly slabší čtvrthodinku a domácí je zatlačili, ale Bělčice to přežily bez výrazného ohrožení jejich branky. Naopak hosté se v 68. minutě dostali do dobré příležitosti, ale Jakuba Říského opět vychytal z úhlu brankář Pavel Klas. O minutu později se v ještě větší šanci ocitl Zeman, ale z malého vápna pálil vedle. V 70. minutě se Bělčicím konečně povedlo skórovat, bohužel však do vlastní branky po střele Radovana Macha, gól mu byl nakonec také připsán. Bělčice potom zatlačily domácí celek a podařilo se jim v 75. minutě Jakubem Říským pouze snížit na konečných 4:3. Stínem utkání bylo zranění bělčického nejlepšího střelce Karla Hanzlíka ze 24. minuty, kterému přejeme brzké a hlavně úplné uzdravení.



Ohlasy k zápasu


SK Vacov B
Stanislav Klas, trenér: Řekl bych, že soupeř byl nejlepším mužstvem, co tady na jaře hrál. Škoda zranění jejich hráče Karla Hanzlíka, přeji brzké uzdravení. Fotbal pro oko diváka byl určitě pěkný. V zápase bylo hodně fotbalových okamžiků, ale jak říkám, byli jsme šťastnější. Dnes jsme byli posíleni o hráče A mužstva, ale všichni hráči podali nadprůměrný výkon.

TJ Sokol Bělčice
Josef Říský, vedoucí mužstva: V utkání s velmi houževnatým a tvrdě hrajícím soupeřem jsme sice dvakrát vedli, ale nakonec jsme po vlastním gólu odjeli bez bodů. Utkání mělo spíše ofenzivní charakter a obě obrany měly slabší den a pouštěly útočící hráče oboustranně do hodně šancí, kterých jsme sice měli více my, ale soupeř byl efektivnější. Stínem utkání bylo zranění našeho nejlepšího střelce Karla Hanzlíka, kterému přejeme brzké a hlavně úplné uzdravení.



Sestavy


SK Vacov B
P. Klas [-] - J. Mrázek [-] , V. Uhlíř [-] , L. Král [-] , J. Tesař [-] - M. Vítovec [-] (46. A. Jírovec [-] ) , G. Bujok [-] , V. Hanzlík [-] , R. Mach [-] - M. Čejka [-] (75. T. Novák [-] ) , V. Zábranský [-] -

TJ Sokol Bělčice
M. Burian [-] - K. Zeman [-] , L. Krameš [-] , R. Suda [-] (46. M. Hevera [-] ) , P. Burian [-] - O. Páca [-] , A. Ježek [-] , J. Říský [-] , J. Cibulka [-] - K. Hanzlík [-] (24. M. Ráž [-] ) , J. Řezáč [-]

ŽK: 64. V. Uhlíř , 85. G. Bujok , 86. V. Hanzlík - 27. P. Burian , 41. R. Suda , 43. A. Ježek , 55. J. Řezáč , 85. L. Krameš . ČK: 86. V. Hanzlík .
Místo: Vacov. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Křížek Danek - HLADÍK Pavel, TRNĚNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.