Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

8.0

Hrací plocha

8.0

Zázemí

8.0

Tvrdý výsledek pro Vacov B v podobě 5 gólů od Chelčic


Branky


27. J. Jakš , 32. V. Tesař , 83. T. Kouba , 85. P. Valenta , 88. R. Varyš
0

Zápas týmů, co potřebují bodovat. Chelčice, aby se mohli dotáhnout na vedoucí Hradiště a rezerva Vacova, aby nesestoupila. Naplno bodovaly domácí Chelčice, které vstřelily před 70 diváky 5 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii domácích

Hned od úvodních minut bylo jasně vidět, kdo je pánem na hřišti. Chelčice byly všude dříve, předváděly pěkné kombinační akce. Zato Vacovu B se nedařilo vůbec. Hráči Vacovu byli bez pohybu, bez myšlenky, a tak po několika zahozených šancích Chelčic přišel pro Vacov B trest. Ve 27. minutě vstřelil první branku zápasu Jaroslav Jakš. Netrvalo to dlouho a pojistku na 2:0 přidal domácí Václav Tesař. Poté domácí dál spalovali šance nebo je vychytal brankář Pavel Klas. 

Vacov se dostal do hry, ale neproměnil své gólové příležitosti

Kdo viděl první poločas, tak by si mohl myslet, že domácí nehrají proti týmu z první půle. Trenér Vacova B Stanislav Klas udělal v poločase 2 změny. Marek Valta šel ze hřiště místo Tomáše Nováka a Stanislav Pšenička šel dolů místo Martina Čejky, který velice oživil hru hostí. Hosté si vytvořili spoustu tutových šancí, které neproměnili. V 56. minutě zahrál domácí brankář Petr Novák rukou mimo vápno a rozhodčí Ambrožová udělila žlutou kartu. A jak už to ve fotbale občas bývá, nedáš – dostaneš. V 83. minutě po samostatné akci Františka Čížek vstřelil branku Tomáš Kouba. Toto pochopitelně hosty srazilo na kolena. V 85. minutě dal na 4:0 Petr Valenta a v 88. minutě na konečných 5:0 zvýšil Radek Varyš. Za druhý poločas si Vacov B takový příděl branek určitě nezasloužil.



Ohlasy k zápasu


FK Chelčice
Václav Mareš, trenér: Chtěli jsme za každou cenu získat tři body a já jsem rád, že hráči proto udělali maximum. První poločas byl jasně v naší režii, vypracovali jsme si šance, které jsme také dokázali proměnit J. Jakšem a V Tesařem. S druhým poločasem, ale spokojený být nemůžu, přestali jsme hrát a hosté toho mohli využít, začali se dostávat do gólových příležitostí, které ale nedokázali proměnit. Rozhodnutí přišlo v 80. minutě utkání, kdy po samostatné akci F. Čížka vstřelil branku T. Kouba a bylo to 3:0. To už Vacov rezignoval a my ještě přidali další dvě branky střídajícím P. Valentou a R. Varyšem. Myslím si, že pro Vacov je výsledek hodně krutý, kdyby za stavu 2:0 proměnil svoje šance, mohl utkání ještě zdramatizovat. Chtěl bych vyzdvihnout výkon Radka Varyše, který odehrál výborné utkání.

SK Vacov B
Stanislav Klas, trenér: Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním poločase dominovali domácí. My jsme byli bez pohybu. Ve druhé půli jsme byli lepší, ale neproměnili jsme plno vyložených šancí. Výsledek 5:0 je pro nás dost krutý.



Místo: Chelčice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Ambrožová Hana - OVČÁČEK Josef, HOMOLA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.