SENZACE KOLA! Bělčice si poradily s lídrem tabulky Volyní


Branky


0

Bělčice překvapily na hřišti vedoucího týmu Volyně, v každém poločasu vstřelily po jedné brance, takže si odvážejí pro ně důležité body, které jim zachovávají klid ve střední polovině tabulky. Nezapomeňte ohodnotit hru, hráče, ale i výkon rozhodčího.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krameš se trefil hlavou parádně

Hosté se potýkali s nedostatkem hráčů před zápasem, a tak k utkání na hřiště vedoucího týmu odjeli pouze s 13 hráči z důvodu zranění či pracovních povinností. Bělčice přijely v po slepené sestavě a daly si jasné cíle. Nechtěly pustit domácí do talku a snažily se aktivním napadáním eliminovat přednosti domácích a zároveň být i nebezpeční, což se jim nakonec podařilo. V 16. minutě se hosté ujali vedení po nechytatelné hlavičce Luboše Krameše, asistenci si připsal krásným centrem Hanzlík. O chvíli později vytěsnil domácí brankář Tomáš Mráz Pácovu střelu na roh. Z následného rohu orazítkoval Hanzlík pouze břevno. Ve 28. minutě podržel Bělčici výborným zákrokem Burian po nebezpečné střele z vápna. 

Agilní Hanzlík přidal druhý gól

Ve druhém poločase hosté pokračovali v dobrém výkonu a byli v útoku nebezpečnější, než jejich soupeř. V 61. minutě pálil Hanzlík pouze do dobře chytajícího Mráze. Jenomže v 71. minutě po krásné individuální akci Ráže a jeho milimetrovém pasu na zadní tyč zvýšil agilní Hanzlík na 0:2. O chvíli později zmařil domácí střelu z úhlu Burian. Hosté mohli v závěru utkání ještě přidat další dvě branky po samostatných únicích, ale nevyužili je. Toto utkání bylo jasným příkladem, že se dá porazit každý. Bělčicím na to stačil „pouze“ velmi dobrý a týmový výkon, na kterém se podíleli úplně všichni nastoupivší hráči. V útoku Bělčice byly po celý zápas nebezpečnější a obrana dokázala eliminovat útočnou sílu soupeře v čele s Jiřím Němečkem st.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bělčice
Luboš Krameš, hrající trenér a střelec prvního gólu: Podali jsme výborný výkon, přestože domácí byli velký favoriti tohoto utkání, tak jsme je pustili snad do jediný šance. Všechno jsme dobře ubránili a měli jsme nebezpečný útoky. Prosadili jsme se naším důrazem a rychlou hrou. Navíc jsme přijeli dost v kombinované sestavě. Vedoucí mužstva Josef Říský doplnil: „Všichni hráči zaslouží za svůj výkon absolutorium, ale chtěl bych vyzvednout výkon Adama Ježka ve středu zálohy, kde odvedl neskutečné množství práce, dále Karla Hanzlíka, který se s jednou asistencí a brankou podílel na obou gólech a v obranných řadách výkony Zemana a Petra Buriana, kteří úplně eliminovali nebezpečné hráče soupeře.“



Místo: Volyně. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Trčka Dominik - LANDÍK Filip, HODÁNEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.