1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O vítězství rozhodl drn


Branky


0

V Pusté Polomi, kam zavítaly Stěbořice, se hrál typický remízový zápas. O jeho osudu rozhodla střela Ondřej Šmalec pět minut před koncem utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení těsně před půlí

Na velmi špatném a hrbolatém terénu v Pusté Polomi se hrál vysloveně remízový zápas. V první půli si každá družina vypracovala po jedné šanci. Za domácím napálil míč do břevna Zdeněk Kačírek. Za hosty zklamal v samostatném nájezdu Ondřej Šmalec, jehož zakončení by nerozbilo ani okno. Tři minuty před odchodem do kabin se hosté ujali vedení. Martin Otipka zahrával roh a jeho centr přistál na hlavě Jiřího Holubce, který míč zametl do sítě – 0:1. 

O výhře rozhodl Šmalec

I ve druhé půli se odehrával na hřišti vyrovnaný zápas. Hostující Tomáš Dietrich svůj samostatný nájezd ani pořádně nezakončil. V 70. minutě vypálil domácí Vojtěch Hendrych na bránu. Jeho střelu brankář Jakub Losert vyrazil jen před sebe a vyražený míč pohotově vrátil do branky David Schlossarek a srovnal skóre – 1:1. Obě družiny pak zahodili každá po jedné šanci. Domácí David Schlossarek šel sám na hostujícího brankáře, ale nesmyslně zasekl míč, a nedostal se pořádně ani k zakončení. Stěbořice odpověděli hlavičkou Michala Josefuse, která mířila jen těsně mimo. Když už se schylovalo k remízovému konci, vypálil slabou střelu hostující Ondřej Šmalec a balón s přispěním drnu skončil za zády domácího brankáře Michala Krystýna – 1:2. Do konce zápasu se už nic nestalo a hosté si odvezli domů tři body.



Ohlasy k zápasu


Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (Pustá Polom B, trenér): Typický remízový zápas. Dostali jsme zbytečný gól těsně před koncem zápasu. Zklamal mě fakt, že kromě Pavla Bubíka, jsme byli v plné sestavě a nedokázali jsme toho nic vytěžit.

TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslik (Stěbořice, trenér): Hrálo se na hrbolatém terénu. Remíza by zápasu slušela víc, i když jsme byli o něco lepší.



Sestavy


Sport-Club Pustá Polom B
M. Krystýn [-] - D. Kubala [-] (73. M. Kunčík [-] ) , P. Bubík [-] , Z. Kačírek [-] , P. Sláma [-] (46. A. Kubala [-] ) - P. Kňura [-] , R. Hruška [-] (58. J. Hendrych [-] ) , D. Schlossarek [-] , J. Bruna [-] - M. Jurč [-] , V. Hendrych [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Otipka [-] , M. Hrčka [-] (54. F. Otipka [-] ) , M. Kokeš [-] , M. Paleta [-] - T. Dietrich [-] , O. Šumbera [-] , O. Šmalec [-] , M. Fiedler [-] - J. Holubec [-] , M. Josefus [-] (80. P. Fiedler [-] )

ŽK: 90. J. Bruna .
Hráči zápasu: T. Dietrich .
Místo: tráva B. Počet diváků: 25.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.