2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 16:00

20.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlučná poprvé na jaře vedla, na body však stále čeká


Branky


20

Tlučná se na jaře hledá. Našla se v první půli v Malesicích. Jenže pak hostům došla šťáva, dostali druhý gól a také ve čtvrtém zápase vyšli bodově naprázdno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Navzdory možným předpokladům to byli hosté, kdo ze začátku hrozil. Tlučná si dokázala vytvářet šance, všechny ale končily buď špatným zakončením nebo na rukavicích Dereka Faltuse. I přes to to však byli hosté, kdo se jako první radoval z gólu. Skóre otevřel Jaroslav Sadílek, a Tlučná tak poprvé na jaře vedla. To ale hostům nevydrželo dlouho. Ještě před poločasem se po spolupráci s Paškem prosadil Martin Matas a bylo vyrovnáno.

 

Druhý poločas začal výborným zákrokem malesického brankáře Faltuse, který domácí nastartoval a ti postupně začali mít územní a herní převahu. Tu pak zhruba v polovině druhé půle přetavil v gól Daniel Pašek, jehož branka nakonec byla vítězná. Tlučné už nezbyly síly na nějaký závěrečný tlak a navíc dohrávala v deseti lidech. Vyrovnávací gól už tak vstřelit nedokázala.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malesice
Milan Legát, hráč: Na podzim jsme v Tlučné nešťastně prohráli 1:0, soupeři jsme tak měli co vracet. Vstup do zápasu jsme ale neměli dobrý. Tlučná se tlačila do zakončení a po jedné ze standardních situací šla do vedení. Nám se podařilo po ojedinělé, ale pěkné akci srovnat těsně před odchodem do šaten. Druhá půle začala, jako první končila. Důležitým zákrokem nás hned v úvodu podržel Derek Faltus. V průběhu poločasu jsme ale začínali získávat trochu převahu, kterou přetavil v gól na 2:1 nádhernou střelou Dan Pašek. Tlučná příliš nebezpečná už dále nebyla, kdy navíc dohrávala o deseti. Přestože naše hra nebyla ideální, zaslouží tým pochvalu za ubojované tři body.

TJ Tlučná
Vladimír Vašák, trenér: Pro nás to byl opět důležitý zápas, protože jsme to jaro nezačali dobře. Dostávali jsme hodně gólů, tak jsme si k tomu něco řekli. Myslím si, že jsme domácí hlavně v první půli zaskočili. Hráli jsme výborně do obrany a chodili do rychlých proti útoku. Měli jsme dvě, tři šance, z toho jednu vyloženou. Řešili jsme ale špatně. Buď jsme dali špatnou přihrávku nebo jsme vystřelili a šlo to nad. Každopádně v první půli jsme byli podle mě lepší, dali jsme gól, mohli jsme přidat další, ale bohužel, jak se stává, jsme z brejku dostali chvíli před poločasem na 1:1. Ve druhé půli jsme chtěli pokračovat v tom, co se nám dařilo v té první. Na někom už bylo vidět, že toho má dost, a tak se prostřídalo. Ve druhé půli už jsme nebyli tak nebezpeční, ale pořád to byl za mě remízový zápas. Oni poté rozehráli rychle standardní situaci a z 25 metrů to trefil našemu gólmanovi za tyčku. Myslím si ale, že kluci za výkon zaslouží pochválit a jestli budou makat takhle, tak s tak tu naší výsledkovou mizérii brzy protrhneme.



Sestavy


TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - M. Matas [-] , J. Svoboda [-] , D. Pašek [-] (88. T. Gita [-] ) , D. Pešek [-] , P. Šmídl [-] , M. Eret [-] (78. K. Schleis [-] ) , J. Havelka [-] , J. Čech [-] , M. Potoček [-] , O. Žitek [-]

TJ Tlučná
V. Kovařík [-] - S. Škoda [-] , P. Hiťha [-] , A. Houdek [-] (55. J. Folk [-] ) , O. Šafránek [-] , J. Sadílek [-] (69. D. Černý [-] ) , M. Stehlík [-] (79. S. Polák [-] ) , L. Polák [-] (79. M. Kouřil [-] ) , F. Veselý [-] , R. Novák [-] (69. M. Škoda [-] ) , L. Kouřil [-]

ŽK: 83. D. Pešek , 90. J. Čech , 91. J. Svoboda - 60. R. Novák , 68. S. Škoda , 75. J. Folk . ČK: 87. J. Folk .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: MĚŘIČKA Vojtěch - RUDA Daniel, ŠILHÁNEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Martin Steinbrücker
Tip experta: výhra domácích

Domácí nezaváhají a myslím, že přesvědčivě vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích