Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2024 16:30

20.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horšovský Týn rozhodl už v první půli, Žákava schytala další příděl


17

Nestranný fanoušek možná čekal vyrovnanější bitvu. Po prvním poločase ale bylo v Žákavě rozhodnuto. Hosté vedli už 0:4 a druhý poločas už byla jen povinnost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání lépe vstoupili hosté, když už v 8. minutě otevřel skóre Mykola Dibrivnyi. Gól hosty uklidnil, ale určitě ne uspokojil. Chvíli na to totiž Havlíček přidal další branku, neuběhlo ani dvacet minut hry a Horšovský Týn už vedl 2:0.

Žákava mohla hrozit ze standardních situací. K dispozici měla dva přímě kopy z nebezpečných pozic. Ani jeden ale neskončil ani ohrožením branky, natož snižujícím gólem. Šance domácích držel dobrými zákroky brankář Bočan, i přes to však bylo rozhodnuto ještě do poločasu. V poslední pětimunutovce se prosadili Falout a po něm druhý gól zapsal Dibrivnyi.

 

 

 

V Žákavě tak bylo takřka rozhonto už o poločase. Domácí hráči ale nechtěli nic vzdát a vlastní fanoušky chtěli potěšit alespoň zlepšeným výkonem. Přes to se však do další tutovky dostali hosté. Havlíčka ale skvěle vychytal Bočan. Chvíli na to se radovali domácí. Na 1:4 snížil Pavel Malý. Rozhodčí si ani nemusel zandavat propisku. Za dvě minuty si totiž zapisoval další gól. Druhým dvougólovým střelcem se stal Jan Havlíček.

 

Výsledkem 1:5 také zápas skončil a hosté si odvezli zasloužené vítěství.



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Ondřej Soukup, hráč: Zápas nám bohužel opět nevyšel podle představ. První poločas bylo z naší strany spousty nepřesností a přizpůsobovali jsme se hře soupeře. Ten praktikoval jednoduchý fotbal v podstatě celý zápas po trase stopeři -> útočníci. Tím nijak nechci snižovat soupeřův výkon, nutno podotknout, že na to má výborné individuality. Tímto stylem jsme dostali 3 góly + jedna hezká střela šajtlí a bylo v poločase o zápase rozhodnuto. Druhý poločas už jsme zlepšili hru a zápas byl vyrovnanější, ale sloužil pouze k úpravě skóre na konečných 5:1.

FC Dynamo Horšovský Týn
Ondřej Chrž, hráč: V Žákavě jsme očekávali těžký zápas, ale hodně nám pomohli dva vstřelené góly v úvodu zápasu a dvě vstřelené branky na konci prvního poločasu. V prvním poločase jsme soupeře téměř do ničeho nepustili, v druhém poločase si soupeř nějaké příležitosti vytvořil a jednu dokonce i proměnil, nám se z mnoha šancí, které jsme ve druhém poločase měli povedla proměnit pouze jedna. Zápas se rozhodl v prvním poločase, skóre mohlo být vyšší, ale já věřím, že jsme si nějaké góly schovali i do dalších zápasů.



Sestavy


FK Žákava
P. Bočan [-] - P. Malý [-] , V. Mencl [-] , J. Smazal [-] (59. I. Kašpar [-] ) , L. Drugda [-] , O. Soukup [-] , M. Soukup [-] (80. J. Hamák [-] ) , T. Froněk [-] , M. Boukal [-] , S. Nekola [-] (59. J. Kosťu [-] ) , L. Kosnar [-] (62. L. Mourek [-] )

FC Dynamo Horšovský Týn
J. Bohuslav [-] - M. Falout [-] , J. Černík [-] (46. T. Novák [-] ) , I. Tykhnenko [-] , A. Slinkin [-] , Y. Kokhan [-] , J. Havlíček [-] , M. Dibrivnyi [-] (62. V. Khainas [-] ) , J. Čižikov [-] , O. Tarasiuk [-] (80. . Radošický [-] ) , O. Yaroshenko [-] (46. O. Chrž [-] )

ŽK: 5. O. Yaroshenko .
Počet diváků: 151. Rozhodčí: Sirový Václav - SLADKÝ Stanislav, ŠKARDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Martin Steinbrücker
Tip experta: výhra hostů

Horšovský Týn pokud bude komplet, svou ofenzivou domácí přehraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů