Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 16:30

20.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Tolnova pouť 1.A třídou skončila v Lubech, kde dostal Staňkov 5 gólů


21

Staňkov poslední dva zápasy zvládl vítězně, když porazil doma Kralovice a Smíchov. 6 ze 4 gólů vstřelil Emmanuel Tolno, který další dva přidal i v Lubech. Tentokrát to ale na body nestačilo, protože Start dal ještě o tři více. Guinejský útočník tak ve Staňkově končí na bilanci 3 zápasy - 6 gólů. Od posledního března je registrovaný v FK Robstav.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu patřil domácím, kteří dali soupeři z nižších pater tabulky znát, kdo bude určovat tempo hry. Šance z úvodních minut ale gólem neskončily, a tak se ozvali i hosté. Ztráta ve středu hřiště znamenala míč pro Tolna a míč pro Tolna často znamená míč v soupeřově síti. Tato rovnice platila i v Lubech a v 10. minutě vedli hosté 1:0. O dalších deset minut později ale bylo srovnáno, kdy se povedeným obstřelem prezentoval Pivoňka, který srovnal.

 

Obrat ve skóre se domácím podařilo dokonat o dalších sedm minut později, kdy se po chybě hostujícího Kubiny trefil Petrželka. Do poločasu si domácí vytovřili pohodlný náskok, když se jěště před koncem úvodního dějství trefil Partyngl a po něm podruhé v zápase Petrželka.

 

 

 

Od gólu na 2:1 to byla hra kočky s myší a druhý poločas patřil, stejně jako závěr toho prvního, domácím. Luby se bavily fotbalem, bavily své fanoušky a mohly přidat další góly. Nakonec z toho byl jen jeden. V 69. minutě se trefil Řeřicha a Luby už vedly 5:1. Kosmetickou úpravu ještě zařídil v závěrečných minutách Tolno. To byla ale jen malá vada na kráse pro Luby, které si připisují zasloužené 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Tomáš Partyngl, hráč: Už od prvních minut jsme si dokázali vypracovat slibné gólové příležitosti, které jsme bohužel nevyužili. Naopak to byli hosté, kteří šli do vedení v 10. minutě po naší zbytečné ztrátě ve středu hřiště. Vedení však nedrželi dlouho, ve 20. minutě srovnal parádním obstřelem Matěj Pivoňka. Tento gól nás opět uklidnil a začali jsme hrát tak, jak jsme chtěli. Ve 27. minutě se prosadil Vojtěch Petrželka, o osm minut později ve 35. minutě jsem na 3:1 navyšoval já. Ve 43. minutě se opět po pohledné kombinaci prosadil Vojta Petrželka a my tak zcela zaslouženě vedli o poločase 4:1. Druhý poločas byl oproti prvnímu klidnější, dokázali jsme se prosadit až v 69. minutě zásluhou Vaška Řeřichy. Mohli jsme přidat ještě o něco více branek, ale zradila nás naše finální koncovka. Hosté měli v zápase poslední slovo, z brejku se prosadil Tolno a přidal tak svůj druhý gól v zápase. Byla to však pouze kosmetická úprava skóre a tak 3 body zůstaly zaslouženě doma.

FK Staňkov
Ondřej Bauer, člen VV FK Staňkov: Věděli jsme že Luby jsou, zvláště doma, obrovsky silní a to se také potvrdilo.. Přežili jsme hned v úvodu obrovskou šanci domácích a poté jsme vstřelili po individuální akci Tolnem vedoucí gól. Bohužel poté jsme brzo inkasovali a poté z našeho přímého kopu, blbě zahraném Kubinou, ihned z brejku opět inkasovali a musím přiznat že od tohoto okamžiku byli domácí jasně lepší a ve všem nás přehrávali. Ke konci jsme snížili po brejku opět Tolnem alespoň na 5-2. Naprosto zasloužená výhra domácího týmu. Výborný byl mladý rozhodčí Cupl..



Sestavy


TJ Start Luby
D. Šít [-] - J. Matějka [-] , V. Petrželka [-] (80. D. Beránek [-] ) , D. Vozka [-] , M. Pivoňka [-] , T. Partyngl [-] (66. J. Cole [-] ) , L. Marek [-] (73. Š. Tomaka [-] ) , A. Panuš [-] (66. J. Holý [-] ) , V. Řeřicha [-] , A. Čížek [-] , P. Čipera [-] (73. R. Holub [-] )

FK Staňkov
L. Jánský [-] - F. Dolejš [-] , D. Drudík [-] , M. Liška [-] (63. V. Mifek [-] ) - M. Žáček [-] (74. J. Jung [-] ) , P. Zámostný [-] , V. Záhoř [-] , J. Kubina [-] (79. T. Kucharič [-] ) , J. Vrba [-] - T. Pitipáč [-] , E. Tolno [-]

ŽK: 54. V. Petrželka - 79. V. Mifek .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: CUPL Patrik - BUREŠ Jiří, PETRŽELKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Martin Steinbrücker
Tip experta: remíza

Staňkov se výsledkově zvedá a může uhrát bod na horké půdě Lub.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza