0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 14:00

20.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice těžily z dobré defenzivy, přidaly dva góly a z Bolevce si vezou všechny body


Branky


21

Křimice jely na Bolevec v roli favorita. Na Prokopávce to ale nemá žádný tým jednoduché. Hosté však, i přes neproměněnou penaltu, vstřelili v první půli dva góly a s nulou vzadu si došli pro tři cenné body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

S balónem na kopačkách rháli od začátku zápasu spíše hosté. Domácí se dobře posouvali ve fungujícím bloku a chtěli hrozit z protiútoků po chybách v rozehrávce soupeře.

Skóre otevřeli hosté již ve 13. minutě. Centr Čechury našel Kovačiče, který upravil na 0:1. Střelec úvodní branky se ale pár minut na to zranil a musel střídat. To ale Křimice nijak nerozhodilo a po chvíli byl ve vápně faulovaný aktivní Mariánus. K penaltě se postavil Dvořák, který ale bránu vůbec netrefil, a tak nadále platil stav 0:1.

 

Druhého gólu se ale hosté přeci jen dočkali. Grambal poslal milimetrový balón na Kropáčka, který hlavou překonal domácího gólmana, a do kabin se tak šlo za stavu 0:2.

 

 

Průběh druhého poločasu se od toho prvního příliš nelišil. Bolevec si dokázal vytvořit několik rohových kopů. Křimická obrana se ale překonat nenechala, a stálě držela čisté konto. Naopak na druhé straně hřiště mohlo v několika případech dojít k navýšení vedení. Tři tutové šance ale brankou neskončili, a tak diváci na Bolevci čekali ve druhé půli na gól marně. Zápas skončil stejným výsledkem, s jakým se šlo do šaten. Křimice zvítězily 2:0.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Michal Bublík, hrající trenér: Zasloužená výhra Křimic. Do utkání jsme nevstoupili dobře, byli všude pozdě a prohrávali osobní souboje. Chtěli jsme vysoko napadat, ale Křimice hrály chytré dlouhé balóny na Kovačiče, který udržel balóny a dělal servis pro ostatní. A dal i první gól. Po dalším centru jsme prohrávali 2:0. Až pak jsme začali trošku hrát, ale nadějné situace jsme na konci poločasu nevyužili. Druhou půli hosté chodili do brejků, ale šance nevyužívali. My se snažili tlačit a dát kontaktní gól, ale svoje šance jsme také neproměnili. A tak hosté celkem v klidu brali 3 body. Já jim gratuluju a přeji klukům z Křimic postup do krajského přeboru. Rozhodčí v klidu. Škoda jen, že zápas kolidoval s utkáním Viktorie Plzeň, určitě by přišlo více diváků a fanoušků, kteří nám tentokrát chyběli. My máme favority za sebou, snad jsme se něco přiučili a prodáme to v dalších zápasech!

FC Křimice
Jakub Szedmák, hráč: Řekl bych, že naše zasloužené vítězství. Po celý zápas jsme převážně my drželi míč na kopačkách a vytvářeli si gólové šance, hlavně po akcích a centrech ze stran hřiště. Právě po dvou krásných centrech se hlavami prosadili “naši” dva střelci Pepa a Renda. Bohužel další naše šance zůstaly někdy až trestuhodně nevyužity, hovoří o tom i neproměněná penalta, ale to se stává a my na tom určitě do dalších zápasů zapracujeme. Hlavní je vítězství a 3 body do tabulky, protože jak všichni vědí, na umělce v Bolevci se nehraje lehce.



Sestavy


SSC Bolevec
J. Körner [-] - D. Humpál [-] , M. Pelnář [-] , J. Kovář [-] (37. O. Šnaider [-] ) , J. Fryček [-] (60. M. Slavotínek [-] ) , D. Paškan [-] , D. Bezděk [-] (60. J. Šplíchal [-] ) , M. Bublík [-] , V. Poliščuk [-] , K. Dejmek [-] , J. Šedivec [-]

FC Křimice
J. Moravec [-] - P. Grambal [-] (84. T. Lemák [-] ) , T. Čechura [-] , R. Hřebík [-] (84. P. Havlíček [-] ) , J. Pekárek [-] - L. Čejka [-] (56. V. Kuneš [-] ) , P. Mariánus [-] , J. Szedmák [-] (56. D. Brabec [-] ) , J. Dvořák [-] - R. Kropáček [-] - J. Kovačič [-] (24. J. Dytrt [-] )

ŽK: 47. K. Dejmek - 8. P. Mariánus , 26. J. Szedmák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PŘIBYL Zdeněk - SCHNEIDER Josef, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Martin Steinbrücker
Tip experta: výhra hostů

Domácí jsou nepříjemný soupeř, ale Křimice jsou plné individualit a to rozhodne.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů