3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

19.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec na hřišti favorita do počtu nebyl, odjel ale bez bodů


Branky


31

Bolevec se po skalpu Horšovského Týnu brousil zuby i na Koloveč. Kdyby proměnil alespoň polovinu šancí, mohl výsledek vypadat jinak. Na "kdyby" se ale ve sportu nehraje, a Koloveč si tak nechala všechny body doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bolevec začal ztrátou ve své vlastní šestnáctce a Koloveč se zásluhou přesné trefy Petera Grajciara. Hosté pak mohli srovnat, střela ale skončila na tyči. Naopak na druhé straně ztropili bolevečtí další chybu. Tentokrát ji potrestal David Tumpach a domácí vedli ve 12. minutě 2:0.

 

Hostům se podařilo v průběhu poločasu brankou Michala Pelnáře snížit, nebyli daleko ani od vyrovnání. Zlepšený výkon v závěru poločasu ale na více než jeden gól nestačil, a tak se šlo do kabin za stavu 2:1 pro domácí.

 

 

 

Na začátku druhého poločasu navázali bolevečtí na dobrý výkon ze závěru první půle, ke gólu to ale nevedlo. Po brejkové situaci ale v 55. minutě trefil Milan Lucák, který tak uklidnil důležitým gólem svůj tým. Koloveč mohla být v klidu ještě více, další góly i přes šance ale nepřidali.

 

Závěr zápasu už se dohrával víceméně v klidu a domácí si bez větších problému uhlídal dvougólový náskok.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Koloveč
Martin Steinbrücker, trenér: Pro nás to byl první zápas na přírodní trávě, takže jsme měli trochu obavy, jak se s tím popereme. Do zápasu jsme ale vstoupili dobře a po dvou chybách, které jsme potrestali, jsme vedli 2:0. Poté jsme trochu polevili a soupeř mohl i vyrovnat, za stavu 1:0 trefil tyčku. My jsme naše šance nevyužili, takže to bylo takové nervóznější. Z kraje druhé půle jsme naštěstí dali na 3:1 a pak jsme zahodili další šance, kdy jsme to mohli uklidnit na 4:1. Zápas už se pak dohrával víceméně v klidu a dvougólový náskok jsme si udrželi. Zasloužené vítězství, za mě ale zbytečně moc upracované.

SSC Bolevec
Michal Bublík, hrající trenér: Začátek zápasu nám nevyšel, na našem vápně jsme ztratili balon a hned prohrávali 1:0. Pak jsme nastřelili tyčku a za chvíli opět po naší velké chybě vylovili druhý gól a mohlo být i hůře. Naštěstí jsme snížili na 2:1 a do konce poločasu jsme byli lepším týmem. Neproměnili jsme ale 5 tutových šancí. Druhý poločas jsme začali dobře, ale vyrovnat se nám nepodařilo. A když domácí dali po brejků hezký gól, tak zápas rozhodli a zbytek zápasu si zkušeně pohlídali. My máme na čem stavět, jdeme správnou cestou a budeme bojovat dál! Domácí gratuluju k výhře. Rozhodčí super.



Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
J. Hrubý [-] - F. Šlajs [-] , M. Barborka [-] (88. T. Mastný [-] ) , L. Tumpach [-] , D. Tumpach [-] (79. A. Kamír [-] ) , J. Lucák [-] (58. P. Kadlec [-] ) , P. Grajciar [-] , D. Soupír [-] , M. Soupír [-] , M. Lucák [-] , K. Kralovec [-]

SSC Bolevec
L. Tolkner [-] - D. Humpál [-] , M. Pelnář [-] , M. Šedivec [-] (63. M. Slavotínek [-] ) , J. Fryček [-] , D. Paškan [-] , D. Bezděk [-] (77. J. Kovář [-] ) , M. Bublík [-] , V. Poliščuk [-] , K. Dejmek [-] (63. J. Šplíchal [-] ) , J. Šedivec [-]

Počet diváků: 110. Rozhodčí: Šlauf Jiří - SCHNEIDER Josef, SLABÝ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Soukup
Tip experta: výhra domácích

Pokud by Bolevec předvedl podruhé za sebou překvapení kola, tak smeknu klobouk, ale myslím, že Bolevecká pohádka vol. 2 se v Kolovči psát nebude a domácí zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích