2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

19.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO | Tolno zapsal další dva góly, Staňkov i díky němu podruhé v řadě vyhrál


Branky


30

Staňkov minulé kolo po dlouhé době zvítězil. To se týmu z Domažlicka povedlo i v tomto kole. A opět byl ústřední psotavou celého utkání Emmanuel Tolno, který vstřelil oba týmy domácích, kterí vyhráli nad čtvrtým Smíchovem 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celý první poločas de facto probíhal podobným stylem. Hosté ze Smíchova drželi míč a vytvářeli si řadu šancí. Gólem ani jedna z nich ale neskončila. Dvakrát během chvíle dokonce za Jánským zvonila branková konstukce. Po půl hodině hry se poprvé měnilo skóre. Možná překvapivě na straně Staňkova, určitě bez překvapení, že střelcem byl Emmanuel Tolno, jehož tečovaná střela skončila za Čapským.

 

Závěr poločasu byl opět na míči Smíchov. Ten byl ale nebezpečný spíš jen po vápno, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

 

 

 

 

 

 

Druhé dějství mělo podobný scénář, jako to první. Smíchov stále na míči, leč bez žádné tutové gólové šance. Domácí hrozili rychlými kontry, ani oni ale gól nepřidali. Další branka přišla až v 79. minutě. Titlbach našel Karlíčka, který osamocený trefil zařízení a Smíchov srovnal. Radost z vyrovnání ale vzal hostům opět Tolno, který o dvě minuty později vrátil Staňkovu vedení, které už si domácí pohlídali. Pro Staňkov druhé vítězství v řadě a v hlavní roli opět guinejský útočník Emmanuel Tolno.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Ondřej Bauer, člen VV FK Staňkov: Do zápasu jsme vstoupili vlažně, hosté drželi celou půlku prvního poločasu většinou míč na svých kopačkách, nevyužili obrovské dvě šance, kdy trefili během chvilky dvakrát brankovou konstrukci. Postupem času se hra vyrovnala a ve 33.minutě s potřebnou dávkou štěstí vstřelil z dálky tečovanou střelou Tolno. Druhý poločas se hosté snažili o vyrovnání, opět drželi více balón ale jen po vápno. Na vyrovnávací branku, po chybě našeho kapitána Vrby, se hosté zmohli až v 79.minute kdy po centru z levé strany krásně zakončil nikým hlídaný Karlíček. Ihned po rozehrávce se nám naštěstí podařilo zápas strhnout na naši stranu kdy po individuální akci a krásném ukázkovém zakončení se prosadil opět Tolno. Vydřené a příjemné vítězství nad těžkým soupeřem s výbornými a slušnými fanoušky.

SK Smíchov Plzeň
Tomáš Sládek, hráč: Ihned v začátku prvního poločasu Smíchov vytvářel tlak a přišlo několik šancí. Hru jsme měli po většinu prvního poločasu v našich rukách. Ze hry měl Smíchov více zhruba prvních 30 minut. Přicházeli určité šance a dokonce jsme 2x během minuty trefili břevno. Staňkov bohužel využil rychlonohého útočníka, který proměnil ve 33 minutě snad jedinou šanci Staňkova. Zbytek poločasu byl Smíchov opět na míči. A na brejky domácího týmu stačila dobře připravená obrana. Přišlo ještě několik šanci, ale poločas končil 1:0 pro domácí. Do druhé půle naskočily oba týmy za stálé nepřízně počasí. Průběh byl podobný jako v poločase prvním. Smíchov měl na míči hru převážně dle svojí režie. Branka ale bohužel stále nepřicházela a obranu zlobily rychle protiútoky. Vytoužený gól přišel po skvělé individuální akci Titlbacha na lajně a po krásném centru uklidil míč do branky Karlíček. Srovnávací gól přišel v 79. minutě a smíchovští byli na koni. Bohužel domácí proměnili po zaváhání ve středu hřiště jednu ze svých šanci a to hned v 81. minutě. Do konce i s nastavením zbývalo zhruba 15 minut, ale další branka již nepadla. Smíchov měl v závěrečných minutách tlak, ale domácí urputně odkapávali, bez většího zájmu o tvoření hry. Po 5 minutovém nastavení skončilo utkání 2:1.



Sestavy


FK Staňkov
L. Jánský [-] - F. Dolejš [-] (78. T. Kucharič [-] ) , D. Drudík [-] , M. Liška [-] - V. Záhoř [-] , J. Kubina [-] , J. Vrba [-] - M. Žáček [-] (75. J. Jung [-] ) , E. Tolno [-] , T. Pitipáč [-] (85. M. Kastl [-] ) , P. Zámostný [-]

SK Smíchov Plzeň
J. Čapský [-] - P. Karlíček [-] , J. Krčál [-] , D. Titlbach [-] , A. Zikmund [-] , J. Šneberger [-] (71. D. Reindl [-] ) , M. Fujan [-] , K. Fajfrlík [-] (71. J. Gruncl [-] ) , D. Bešta [-] (61. J. Přibáň [-] ) , F. Krejčí [-] , J. Černý [-]

ŽK: 53. P. Zámostný , 91. J. Jung - 10. K. Fajfrlík , 30. J. Černý , 58. D. Bešta , 70. D. Titlbach , 92. J. Přibáň .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PELIKÁN Jiří - ŠKARDA Jiří, ŠÁLKOVÁ Helena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Soukup
Tip experta: výhra hostů

Staňkov bude mít energii z vítězného utkání a nedá kůži zadarmo, ovšem na kvalitně hrající Smíchov to ještě stačit nebude a hosté si odvezou body domů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza