4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 14:00

19.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horšovský Týn nedovolil další ztrátu, Sušici porazil o 4 góly


Branky


31

Sušice jela do Horšovského Týna v dobré náladě. První dvě kola totiž zvládla se skórem 7:0. Dynamo ale určitě chtělo před vlastními diváky odčinit ztrátu z Bolevce. To se povedlo a domácí tak stále stíhají v tabulce dva o pár bodů odskočené uprchlíky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu bylo zřetelné, že se střetly dva týmy co fotbal hrát umí. Sušice, vědoma si kvalit soupeře, začala v obranném bloku a spoléhala na rychlé protiútoky, které jí v Tlučné vyhrály zápas.

 

První branku zápasu vstřelil Mykola Dibrivnyi, který napřáhl z dálky a porostřelil Blažka. Horšovský Týn tak v 19. mintuě vedl. Hosté ale stále hráli tak jako doposud a brzy se mohly dostavit plody úsilí. Ze tří šancí se ale neradovali ani jednou. A to ani když šel Míčka sám na gólmana.

 

 

 

 

 

 

Druhý poločas se dost podobal tomu prvnímu. S tím rozdílem, že tentokát byl více na míči spíše Horšovský Týn, který se následně v 63. minutě zásluhou Tarasiuka prosadil podruhé. O chvíli později přidal klid na koapčky domácích fotbalistů Marek Falout. Ten totiž proměnil penaltu a rozdíl ve skóre byl rázem třígólový.

 

Sušice následně prostřídala a čerství hráči hned hru pozvedli. Na gól to ale nestačilo. Naopak na druhé straně ještě do otevřené obrány proklouzl Havlíček, který dal zápasu gólovou tečku.

 



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn
Ondřej Chrž, hráč: Ačkoli skóre vypadá jednoznačně, průběh zápasu pro nás tak hladký nebyl, minimálně první poločas proti  kvalitnímu soupeři byl vyrovnaný. Nám se povedlo otevřít skóre v 19. minutě, když Dibrivnyi prostřelil hostujícího brankáře. Poté zase měla Sušice trošku navrh a vytvořila si dvě velké šance, se kterými si ale skvěle poradil náš brankář Bohuslav. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že nechceme nechat nic náhodě a hrát koncentrovaně bez chyb. Oproti Sušici jsme měli ve druhém poločase míč o něco více na kopačkách my a když se nám pak povedlo v 63. a v 69. minutě navýšit skóre už jsme si to pohlídali. V 90. minutě ještě upravil na 4:0 aktivně hrající Havlíček, nejednalo se o žádný výstavní gól, takže se nepotkal s nějakou velkou oslavou. Soupeři přejeme úspěchy do další kol, my už se soustředíme na další těžké utkání v Žákavě.

TJ Sušice
Pavel Hrubec, trenér: Za apriloveho počasí jsme přijeli na venkovní utkání do Horšovského Týna a celé utkání bylo z naší strany jeden velký Apríl. Nedokázali jsme navázat na výkony z předešlých utkání a naše hra neodpovídala naší kvalitě. Věděli jsme, že domácí tým je velmi dobrý v útočné fázi, proto jsme začali v hlubším bloku, kde jsme chtěli minimalizovat prostor pro soupeře. To se nám celkem dařilo, ale nedokázali jsme využít prostoru ve středu pole, kde jsme měli všechny odražené míče, o které jsme velice jednoduše přicházeli. Přitom by to v této fázi bylo pro naši taktiku velká výhoda pro zakládání rychlých protiútoků. Soupeř byl důraznější a naši hráči si s tím nedokázali poradit. Zhruba v polovině prvního poločasu se nám tento nedůraz nevyplatil, protože při jednoduché ztrátě balónu napřáhl domácí útočník z 20 metrů a jeho tvrdá rána skončila za zády našeho gólmana. I přes tuto obdrženou branku jsme zůstali u naší taktiky a potřebovali jsme pouze klid a více odvahy v osobních soubojích. Začala nám lépe vycházet přechodová fáze do útoku a měli jsme hned tři velké příležitosti ke skórování. Tu největší neproměnil Oja Míčka, který šel sám na brankáře, ale ten jeho úmysl prokouknul a vyrazil míč na rohový kop. O přestávce jsme si řekli že přidáme na osobní odvaze a zkvalitníme přechod do útoku. Tato slova však nepadla na úrodnou půdu a náš výkon pokračoval ve stejném rytmu jako v prvním poločase. V 63. minutě jsme obdrželi druhou branku a náš zmar dokonal v 69. minutě domácí kapitán brankou z pokutového kopu. Po tomto jsme vystřídali tři hráče, kteří  dodali naší hře větší impuls do bojovnosti a více jsme otevřeli hru. To nám však přineslo větší tlak, ale vstřelit kontaktní branku se nám nepodařilo, když naopak naše riziko vzadu využil domácí střelec Honza Havlíček a v samostatném úniku vstřelil poslední branku utkání a uzavřel tím naše celkové trápení. Doufám, že se z tohoto výkonu poučíme a v příštím domácím utkání porazíme vedoucí celek z Kolovče.



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn
J. Bohuslav [-] - J. Čižikov [-] , M. Falout [-] , O. Yaroshenko [-] , J. Černík [-] (79. M. Mašek [-] ) , Y. Kokhan [-] , A. Slinkin [-] , O. Chrž [-] (72. T. Novák [-] ) , J. Havlíček [-] , M. Dibrivnyi [-] , O. Tarasiuk [-]

TJ Sušice
T. Blažek [-] - L. Kodýdek [-] , O. Míčka [-] , J. Kysilka [-] (66. Š. Krůs [-] ) , L. Hájek [-] (66. M. Podlipský [-] ) , A. Pivetz [-] (70. H. Vichr [-] ) , T. Klíma [-] , V. Kopa [-] , A. Vystrčil [-] , P. Pechek [-] , J. Králík [-]

ŽK: 25. O. Chrž , 50. O. Tarasiuk , 81. M. Mašek - 58. J. Králík .
Počet diváků: 59. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - FANFULE Adam, MATOUŠEK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Soukup
Tip experta: výhra domácích

Horšovský Týn bude chtít odčinit víkendovou porážku z Bolevce a nebude to mít vůbec jednoduché, protože přijede rozjetá Sušice s dvěma výhrami v zádech. Za mě remízový zápas, který se nakonec překlopí na domácí stranu a těsně zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů