0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 10:15

19.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luby poprvé od začátku října ve venkovním zápase skórovaly, v Kralovicích rovnou čtyřikrát


Branky


31

Luby do jarní části sezóny vstoupili minulý týden prohrou v Křimicích, Kralovice dvakrát těsně prohrály. Favorita duelu bychom hledali marně, avšak konečný výsledek mluví jasně pro hosty z Lub, kteří zvítězili poměrem 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól se v Kralovicích čekalo čtvrt hodiny. Jen k nelibosti domácích příznivců padl právě do jejich brány. Aktivitu v gól přetavil Vojtěch Petrželka. Jinak to bylo v prvním poločase všechno. Náznaky šancí měly oba týmy, leč do gólového konce je ani jeden z týmu nedotlačil.

 

Druhou polovinu zápasu začali lépe domácí. Mírný tlak Kralovic ale hosté přečkali bez úhony a byli to oni, kdo v 66. minutě rozvnil síť. Konkrétně se trefil tradiční střelec Jiří Matějka, který vstřelil jeden ze svých jednodušších gólů.

 

O to více pak zapli domácí. Nepřesnost ve finální fázi ale měla za důsledek to, že na gól stále Kralovice čekaly.

 

Naopak Luby měly v rukávu další eso. Střídající Radek Holub ze své první akce v zápase dokázal vstřelit gól a Luby vedly 3:0. Definitivní razítko na 3bodový zisk dal vzápětí z penalty Petrželka a Luby si tak domů odvezli vysoké vítězství a všechny body.



Ohlasy k zápasu



TJ Start Luby
Tomáš Partyngl, hráč: Do zápasu jsme vstoupili aktivně, dobře jsme kombinovali a napadali, výsledkem dobrého napadání byl první gól v 15. minutě v podání Vojty Petrželky. Do konce první poloviny už jsme se prosadit nedokázali, i když jsme měli dost šancí na to skóre změnit. Začátek druhého poločasu jsme trošku prospali, ale v 66. minutě jsme dokázali zvýšit na 0:2, trefil se Jirka Matějka, který dorážel do prázdné brány. Soupeře tento gól nakopl a tlačil se do útoku. Odměnou mu byla nařízená penalta, kterou ovšem nedokázal proměnit. Naopak jsme to byli opět my, kdo upravoval skóre. Střídající Radek Holub v 84. minutě vstřelil svým prvním dotekem s míčem od nástupu na trávník gól a definitivně tak potvrdil to, že z Kralovic odvezeme 3 body. V 88. minutě přišla ještě jedna poslední úprava skóre, kdy po faulu v pokutovém území na Jirku Matějku penaltu s ledovým klidem proměnil Vojta Petrželka, Tonda Panenka by mu jistě zatleskal. Zápas skončil zaslouženě 0:4 a my tak získali první 3 body v této polovině sezóny.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
O. Kozler [-] - J. Kulhánek [-] , L. Sládek [-] , M. Kůsa [-] (46. P. Gažák [-] ) , O. Berbr [-] (82. M. Škvor [-] ) , O. Růžek [-] (64. D. Běláč [-] ) , J. Koča [-] , M. Pánek [-] , T. Kříž [-] , J. Vlk [-] , J. Lavička [-]

TJ Start Luby
D. Šít [-] - H. Pikhart [-] , J. Matějka [-] , V. Petrželka [-] , A. Čížek [-] , T. Partyngl [-] (83. R. Holub [-] ) , M. Pivoňka [-] (87. D. Beránek [-] ) , D. Vozka [-] (87. Š. Tomaka [-] ) , A. Panuš [-] (70. J. Holý [-] ) , V. Řeřicha [-] , L. Marek [-]

ŽK: 18. J. Vlk , 34. J. Kulhánek - 72. V. Řeřicha .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - ŠLAUF Jiří, TOMŠÍČEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Soukup
Tip experta: výhra domácích

Další sousedé v tabulce. Tady si myslím, že zvítězí domácí prostředí a Kralovice uhájí 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích