Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2024 15:00

18.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice ztratily dvougólové vedení a odjeli bez bodu, za Staňkov poprvé nastoupil ex-ligový hráč


Branky


20

Kralovice ještě v 70. minutě vedly 3:1. Staňkov ale třemi góly skóre otočil a zvítězil. Za domácí nastoupil poprvé také Emmanuel Tolno - hráč, který má na kontě také 12 ligových zápasů v dresu Českých Budějovic. Navíc se hned dvakrát zapsal mezi střelce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl vyrovnaný. Opatrný začátek zápasu nenabídl příliš šancí a hrálo spíše mezi vápny.

Hosté se osmělili po čtvrt hodině hry, když po dvou slepených gólech, kdy se v 19. minutě trefil Gažák, na kterého tři minuty poté navázal Lavička, vedli rychle 2:0.

Dlouhou ale dvoubrankové vedení hostům nevydrželo. Ve 31. minutě po nepřehledné situaci ve vápně snížila posila z Táborska, Emmanuel Tolno a do kabin se šlo za stavu 1:2.

 

Ve druhém poločase domácí fanoušci čekali stíhací jízdu svého týmu. Po hodině hry ale po nedostoupení skóroval bez větších problémů Růžek a hosté vedli 3:1. Umetená cestička ke třem bodům na půdě posledního týmu tabulky? Ani smykem. Domácí nic nezabalili a brzy snížil Pitipáč. Remízový stav dal zápasu druhým gólem zápasu bývalý ligový hráč Tolno, a když se v 88. minutě stal druhým dvougólovým střelcem Pitipáč, znamenalo to obrat ve skóre a první výhru od 17. září, když porazili Bolevec.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Ondřej Bauer, člen VV FK Staňkov: Vyrovnaný zápas se hrál v první poločase, kdy hosté vstřelili, pro nás dvě smolné branky, jedna skoro polovlastni po teči. Podařilo se kontaktním gólem snížit po rohovém kopu a skrumáži v ní a do půle se šlo za stavu 1-2. Dostali jsme však pak branku na 1-3, kdy obránce Liška nedostoupil nepochopitelně hostujícího útočníka, který zvýšil na rozdíl dvou branek a vypadalo to s námi špatně. Kluci to nezabalili snížili Pitipáčem po krásné individuální akci a od 70.minuty už se hrálo pouze na jednu branku a díky dvěma brankám jsme předvedli dokonalý obrat. V tu dobu hosté hrozili pouze dlouhými nakopávanými balóny, se kterými si obrana v čele s brankářem Jánským poradila. Po dlouhé době viděli naši fanoušci opravdu pěkný fotbal a dobrý výkon našich kluků. Nejlepší hráči zápasu byli ze strany domácích záložník Pitipáč a útočník Tolno.

TJ Sokol Kralovice
Jan Lavička, hráč: Zápas se nám herně, ani výsledkově, nepovedl. Soupeř využil téměř všechny šance, co měl a zvítězil. Pro nás je to velká facka do dalších zápasů. Ale budeme doufat, že nás snad probere.



Sestavy


FK Staňkov
L. Jánský [-] - F. Dolejš [-] , T. Kopecký [-] (93. J. Jung [-] ) , D. Drudík [-] , M. Liška [-] - V. Záhoř [-] , J. Kubina [-] , J. Vrba [-] - E. Tolno [-] , T. Pitipáč [-] (91. M. Žáček [-] ) , P. Zámostný [-]

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - P. Gažák [-] , J. Vlk [-] , L. Sládek [-] , J. Koča [-] (57. M. Kůsa [-] ) , O. Růžek [-] , O. Berbr [-] , J. Kulhánek [-] , T. Kříž [-] , D. Běláč [-] , J. Lavička [-] (67. M. Kulhánek [-] )

ŽK: 35. T. Pitipáč , 50. D. Drudík , 52. M. Liška , 92. J. Kubina - 34. L. Sládek , 37. J. Kulhánek , 46. O. Růžek , 84. J. Vlk , 91. P. Gažák .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: Ruda Daniel - HESSOVÁ Tereza, MIFKOVÁ Hedvika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Kralovice budou chtít odčinit těsnou prohru z 1.jarního kola. Se Staňkovem se jim to podaří a vyhrají jasným rozdílem.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů