2:1
(2:0)
63. M. Legát (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2024 14:30

18.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Marek rozhodl zápas s Malesicemi, Smíchov už má stejně bodů jako Dynamo


Branky


34. J. Marek , 45. J. Marek - 63. M. Legát (p.)
20

Smîchov věděl, že se v případě tříbodového zisku dotáhne na Horšovský Týn. O motivaci tak měli "domácí" postaráno. Dost možná ještě větší motaci měl Jakub Marek. Tomu totiž patřila první půle, ve které vstřelil dva góly. Malesice dotahovaly, na více než jednu branku se ale nezmohly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smíchov, který našel azyl na umělé trávě 33. základní školy, po vyrovnaném začátku zápasu postupně přebral iniciativu. Domácí byli rychlejší s balónem i bez něj a po půl hodině otevřeli skóre. Gólman Faltus si při přihrávce podvrkl kotník a na Marka zívala prázdná brána. Tu trefil a Smíchov vedl. Ještě do poločasu se domácí mohli radovat znovu. Opět zásluhou Marka, který navýšil ve 45. minutě na 2:0.

 

 

 

 

Hra Malesic nebyla dobrá, což chtěli hosté ve druhé půli změnit. I přes počáteční šance domácích, kteří tak mohli definitivně rozhodnout o osudu zápasu, se to Malesicím podařilo. Přebrali otěže a Smíchov už ve zbytku zápasu spíše bránil dvougólový náskok.  Hosté sice proměnili v 63. minutě zásluhou Legáta penaltu, další šance už ale Sokol nevyužil. Smíchovští se o výsledek strachovalu do posledních minut, hubený náskok a 3 body ale nakonec uhájil. Po ztrátě Horšovského Týnu jsou za Dynamem už jen o skóre.

 



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Jakub Čapský, brankář: Do 60. minuty jsme měli zápas pod kontrolou. Malesice jsme k většímu ohrožení branky nepouštěli a sami jsme si vypracovali poměrně velké množství šancí. Bohužel se nám v tomto zápase připomněla bolest z minulých sezon, proměňování šancí. Na začátku 2. poločasu jsme si vytvořili ještě několik příležitostí, ale místo jasného výsledku 4,5:0, který by odpovídal dosavadnímu průběhu utkání, to bylo pouze 2:0. Chvíli nato Malesice snížily z penalty, což je do konce zápasu nakoplo a my se začali strachovat o výsledek. Naštěstí pro nás jsme to zvládli a zůstáváme s čelem tabulky.

TJ Sokol Malesice
Milan Legát, hráč: Začátek zápasu jsme neměli úplně špatný, ale aktivitu postupně přebíral Smíchov a díky naší pasivní hře se také dostal do vedení, když si náš brankář při rozehrávce podvrtl kotník a útočník soupeře tak pohodlně, i když trochu nesportovně zakončoval do prázdné brány. Naše hra dále nebyla dobrá a do poločasu jsme tak logicky inkasovali ještě jednou. Do druhého poločasu jsme opět nastoupili jako jiný tým. Byť Smíchov bránil náskok z prvního poločasu, dařilo se nám si vytvářet šance. Na víc než snížení na konečných 2:1 pro domácí to ale bohužel nestačilo.



Sestavy


SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - P. Karlíček [-] , J. Marek [-] (90. J. Gruncl [-] ) , D. Titlbach [-] , A. Zikmund [-] , J. Šneberger [-] (75. J. Louda [-] ) , M. Fujan [-] , K. Fajfrlík [-] , P. Konopík [-] , F. Krejčí [-] , J. Černý [-]

TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - M. Matas [-] , J. Svoboda [-] , D. Pašek [-] , D. Pešek [-] , P. Šmídl [-] , D. Krinke [-] (46. M. Maur [-] ) , M. Legát [-] , O. Žitek [-] (46. M. Krásný [-] ) , M. Potoček [-] , J. Havelka [-] (72. L. Kružík [-] )

ŽK: 75. J. Černý - 49. M. Potoček , 84. P. Šmídl , 86. L. Kružík , 88. M. Legát .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Kulhánek Milan - HOŠEK Jaroslav, VELÍŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Zápas, kde nikdo nebude mít výhodu domácího prostředí. Na podzim remízový zápas vyhrál gólem v 90.minutě Smíchov. Tentokrát věřím, že budeme šťastnější my. Bude se jako obvykle na co koukat.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů