Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2024 14:30

17.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec v Chlumčanech vedl, nakonec odjíždí bez bodu


17

Navzdory papírovým předpokladům se vedení ujal Bolevec. Keramika ještě do poločasu skóre otočila, skóre ve druhé půli navýšila a nechala si tak všechny 3 body doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel možná překvapivě Bolevec. V osmé minutě hosté vedli zásluhou povedené trefy Davida Paškana. I na dále hosté hrozili, šance na odskočení také byly. Žádná z nich ale neskončila druhým gólem, a tak přišel trest. Ještě před poločasem totiž domácí skóre zásluhou dvou slepených gólů Havla a Dostálíka otočili, a do šaten tak šli ve výrazně větší pohodě.

 

Přes to, že Chlumčany nebyly v prvním poločase lepším týmem, dokázali úvodní pětačtyřicetiminutovku vyhrát. To samozřejmě domácí nabudilo a ve druhém poločase už se Keramice skoro vyhýbaly zbytečné chyby a na hru se koukalo o poznání lépe.

Veledůležitý gól, kterým domácí odskočili na rozdíl dvou branek, trefil opět Petr Dostálík. Ten tak na kopačky svého týmu přinesl ještě větší klid, což domácím vyhovovalo.

Zbytek zápasu už si Chlumčany pohlídaly, hosté se sice snažili, nestačilo to ale ani na kontaktní gól.

V závěru ještě přidal pojistku Tomášek, který tak upravil na konečných 4:1 pro Chlumčany.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek, hráč: První poločas nebyl z naší strany vůbec ideální, dlouho jsme se hledali, vše bylo takové těžkopádné, chyběla nám rychlost a kvalita. I přesto jsme ale dokázali před koncem poločasu vstřelit dvě branky, a otočit tak poločasový výsledek na 2:1. Druhý poločas jsme začali o hodně lépe, dařilo se nám kombinovat, a v přechodové fázi směrem dopředu už to mělo větší náboj. Zásluhou jsme vsítili ještě dva góly, a vyhráli jsme 4:1. Soupeři přeju hodně štěstí do dalších zápasů, určitě se neztratí.

SSC Bolevec
Michal Bublík, hrající trenér: Nepředvedli jsme špatný výkon, ale dojeli jsme na neproměňování šancí. Po krásném prvním gólu Paškana jsme měli dost šancí na to, abychom domácím odskočili. Místo toho jsme dostali dva góly do šatny. Začátek druhé půle opět 2 velké šance, bohužel bez využití a když domácí dali třetího góla, tak zápas de facto rozhodli a vítězství si v klidu pohlídali. My i přes prohru máme na čem stavět, ale taky na čem pracovat. V týdnu se připravíme na favorita z Horšovského Týna a zkusíme překvapit. Gratuluji domácím k výhře! Rozhodčí v pořádku.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
M. Hůla [-] - M. Havel [-] (46. O. Bobyr [-] ) , F. Šteffel [-] (46. J. Javorský [-] ) , P. Dostálík [-] (63. J. Potočník [-] ) , L. Tomášek ml. [-] , A. Beránek [-] , M. Němeček [-] (74. J. Havlíček [-] ) , D. Tomíšek [-] (63. M. Vojáček [-] ) , L. Milota [-] , J. Havlík [-] , D. Štolle [-]

SSC Bolevec
L. Tolkner [-] - D. Humpál [-] (79. J. Kovář [-] ) , M. Slavotínek [-] (60. J. Fryček [-] ) , M. Šedivec [-] , J. Jaroš [-] , D. Paškan [-] , M. Konopík [-] (60. D. Bezděk [-] ) , M. Bublík [-] , V. Poliščuk [-] (46. J. Hibler [-] ) , K. Dejmek [-] (60. J. Šplíchal [-] ) , J. Šedivec [-]

ŽK: 69. M. Vojáček - 44. D. Humpál .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - FANFULE Adam, MATOUŠEK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Michal Vašák
Tip experta: výhra domácích

Chlumčany budou chtít před domácím publikem odčinit pohárovou prohru a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích