Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2024 16:00

17.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov v prvním zápase pod novým koučem padl, čtyřgólový Matas rozhodl v nastavení


Branky


17

Tlumačov povede za záchranou nový trenér. První zápas pod taktovkou Tomáše Koreluse už vypdal jako tříbodový. Malesice, které své útočiště našly na umělce ve Vejprnicích, ale skóre v závěru otočily a vybojovaly cenné 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlumačov je znám pro svou tvrdou hru. O to víc když se hrálo na malé umělé trávě ve Vejprnicích. Malesicím styl hry hostujícího týmu příliš nevoněl a těžko si na něj zvykaly. Prvních 45 minut skončilo výsledkem 0:1. Jediný gól totiž už v 18. minutě vstřelil Radek Šindelář, a Tlumačov tak odcházel do kabin v lepší náladě než soupeř.

 

Do druhého dějství nastoupil Tlumačov bez zraněného Rottenborna, Malesice pak poslaly do hry Krásného.

Hostům se vstup do druhého poločasu nepovedl. Za to Malesicím vyšel na výbornou, vstřelily rychlé dva góly a zásluhou Martina Matase vedly 2:1.

Malesice si vedení vážily natolik, že brzy opět prohrávali. Ze standardních situací velmi nebezpečný Tlumačov dokázal skóre otočit a opět vedl. Po gólu Tomáše Koreluse vstřelil svůj druhý gól v zápase Radek Šindelář.

Na další gól se nečekalo nikterak dlouho. V 75. minutě viděl hsotující Tomáš Šindelář druhou žlutou a červenou kartu. Chvíli na to skóre opět srovnal Matas, který tak završil hattrick.

Osm minut na to, v 84. minutě, vrátil hostům vedení Jansa a Tlumačov už se viděl s třemi body v autobuse.

Divoký zápas ale musí mít samozřejmě divoký konec. V 88. minutě srovnal Svoboda, skvělý výkon pak korunoval v nastavení svým čtvrtým gólem v zápase Matas a Malesice tak hlavně jeho zásluhou uhájily v azylu ve Vejprnicích 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malesice
Milan Legát, hráč: Hrálo se na rozměrově o něco menší umělé trávě ve Vejprnicích a čekali jsme soubojové utkání. Očekávání se potvrdilo a v prvním poločase jsme se těžko srovnávali s důrazem Tlumačova v osobních soubojích. Pramenila z toho řada rohů a standardních situací. Jednu z nich jsme neubránili a tak byl poločasový výsledek 0:1. Do druhého poločasu jsme udělali pár změn a přineslo to ovoce v podobě rychlého obratu ve skóre. Obraz hry se celkově změnil a začali jsme být lepším týmem. Tlumačov se ale nevzdával a stále byl velmi nebezpečný ze standardek. A góly padaly. A to tak, že ke konci jsme opět prohrávali o gól. Ukázali jsme ale vnitřní sílu a dokázali opět otočit, kdy utkání v poslední minutě rozhodl svojí čtvrtou brankou Martin Matas.

TJ Start Tlumačov
Tomáš Korelus, trenér: Konečně nás čekal první mistrák, když jsme jeli do Vejprnic, kde nás čekali Malesice. Kvalitní soupeř, s pár nadstandardními hráči i s dobrým stylem hry. Do zápasu mi chyběl Lukáš Korelus, kde stále vázne přestup z Domažlic, zraněný Smail, taktéž Šinál a brácha Jakub, který se do toho pomalu teprve dostává. Bohužel nám k nim během první půle přibyl Rotteborn a trošku nás to teď trápí. Každopádně jsme první půli vyhráli 0:1. Na můj vkus jsme byli hrozně podrážděný, bylo třeba to uklidnit, chytit vstup do 2. Půle a navázat na poctivou obranu. Prvních 5 minut druhé půle bylo jak z hororu, pravý opak co jsme si řekli a rázem jsme prohrávali 2:1. Poté nám vyšla dobrá pasáž a dokázali jsme otočit na 3:2. Bylo to jak na houpačce a po naší laxnosti, nezodpovědnosti nás soupeř trestal, když jsme někdy v 70' minutě dostali červenou kartu, tak i přes vedení 4:3 soupeř ke konci utkání zaslouženě otočil a zvítězil 5:4. Od nás bylo kvalitních pouze 40 minut z 90, což je hrozně málo na tým, který se chce zachránit a hlavně jsme si řekli, že chceme dát 100% do každých zápasů. Soupeř vyhrál zcela zaslouženě, nás musí tohle probudit, v týdnu musíme zamakat, připravit se na Dobřany a když bůh počasí dá, snad na trávě v Tlumačově musíme porazit Dobřany, protože jiná cesta ze sestupovych příček nevede.



Sestavy


TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - M. Matas [-] , D. Pašek [-] , L. Kružík [-] (46. M. Krásný [-] ) , J. Svoboda [-] , P. Šmídl [-] , M. Legát [-] , D. Krinke [-] (64. M. Eret [-] ) , O. Žitek [-] , M. Potoček [-] , J. Havelka [-]

TJ Start Tlumačov
O. Pomothy [-] - T. Korelus [-] , K. Hamor [-] (77. J. Korelus [-] ) , R. Šindelář [-] , M. Schneider [-] , V. Jansa [-] (84. P. Koza [-] ) , T. Petr [-] , . Tran [-] , O. Sladký [-] (84. T. Frček [-] ) , T. Šindelář [-] , O. Rottenborn [-] (46. P. Beňušík [-] )

ŽK: 41. T. Petr , 60. T. Šindelář . ČK: 75. T. Šindelář .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - ORLÍK Vladimír, ŠAŠEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Michal Vašák
Tip experta: výhra domácích

Tlumačov dělal v přípravě kvalitní výsledky, ale Malesice mají svou kvalitu a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích