Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2024 14:00

17.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan se svého soupeře nezalekl, přes to favoritovi podlehl


17

O favoritovi tohoto utkání nebylo pochyb. Realita na hřišti už tak jasná ale nebyla. Hosté si to s druhým týmem tabulky rozdali na férovku a mohli pomýšlet na bodový zisk. Horšovský Týn ale nakonec svého soupeře přeci jen ve druhém poločade zlomil a slaví vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu byl z obou stran velmi aktivní. Hosté i přes výrazný rozdíl v postavení v tabulce nezalezli a také vystrkovali růžky. Do mírného tlaku se ale dostali domácí. Ten Slovan přečkal a po zbytek poločasu už měly své šance oba týmy. Zatím co příležitosti domácích po dlouhých nákopech končili na obětavé obraně nebo dobře chytajícím Feiferlíkovi, šance hostů měli svůj nezdárný konec na nepřesnostech ve finální fázi.

Úvodní dějství tak skončilo bezbrankovou remízou, a na gól tak diváci stále čekali.

 

Dobrý fotbal z obou stran pokračoval i ve druhé půli. Své šance měly opět oba týmy a každý chvilku tahal pilku. Domácí byli blízko k úvodnímu gólu, hostující obránce ale stačil na poslední chvíli vykopnout míč z čáry. V zápětí domácí přečkali dva nebezpečné rohy a už se radovali. Z dálky napřáhl ke střele Dibrivnyi. Jeho střela se odrazila od břevna a jeho nádherný gól tak znamenal vedení pro domácí.

To hosty trochu opařilo a zanedlouho inkasovali podruhé. Znovu z kopačky Dibrivnyie.

Slovan hru otevřel a hrál na riziko. Toho využili domácí, jejichž rychlý protiútok gólově zakončil Havlíček.

V poslední minutě ještě udělal po standardní situaci gólovou tečku Čižikov, který tak dal zápasu konečný stav 4:0.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn
Ondřej Chrž, hráč: První zápas jarní sezóny jsme zvládli vítězně, skóre možná naznačuje, že zápas proběhl jednoznačně, ale tak to nebylo. Prvních 20 minut zápasu jsme byli hodně aktivní a dostali se do příležitostí ke vstřelení branky, bohužel jsme žádnou neproměnili a tak soupeř přestál úvodní tlak a začal hrát také více aktivně. Nicméně žádný z týmu své příležitosti nevyužil a tak se šlo do kabin o poločase za bezbrankového stavu. V druhém poločase jsme měli opět nějaké příležitosti, soupeř dokonce vykopával míč z brankové čáry a když jsme přečkali dva nebezpečné rohy Slovanu napřáhl z dálky Dibrivnyi a ranou o břevno otevřel skóre. V zápětí skóroval znovu a my se trošku uklidnili. V 80. minutě se pak trefil Havlíček a skóre uzavřel v 90. minutě Čižikov po nacvičeném signálu. Soupeři přeji štěstí do dalších zápasů, my už se soustředíme na další těžké utkání.

SK SLOVAN Plzeň 1910
Pavel Macháč, trenér: Náš vstup do utkání byl celkem aktivní.Zejména v křídelních prostorech jsme se prosazovali. Bohužel nebylo v koncovce volené to správné řešení a nebo nás zastavila dobrá organizace domácích v defenzívě. Naopak soupeř se prosazoval dlouhými míči za obranu,kdy naše obrana byla ve vyšším postavení. Obětavostí kluků a skvělými zákroky Feiferlíka se soupeři skórovat nepodařilo. Do druhého poločasu jsme vstoupili opět aktivněji my. Vytvořili jsme si několik střeleckých příležitostí,následoval úsek,kdy domácí bránili svou šestnáctku v deseti hráčích a sérií standardních situací jsme si vytvořili velmi slibné,gólové příležitosti. Domácí udeřili krásnou střelou o břevno,možná z 35 metrů a nás inkasovaná branka srazila na kolena. Pár okamžiků po první brance domácí udeřili podruhé. Za stavu 2:0 pro domácí jsme zkusili střídáním změnit strukturu rozestavení,podařilo se nám vytvořit pár střeleckých příležitostí,chyběla buď razance v koncovce a nebo přesnost. V závěru utkání nás soupeř potrestal z rychlého protiútoku,kdy výsledek donutil hrát na větší riziko v defenzívě a v poslední minutě hezky sehranou standardní situací. Asi zaslouženě zůstaly tři body doma,i když výsledek je pro nás krutý. Gratuluji domácím



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn
J. Bohuslav [-] - J. Havlíček [-] , M. Dibrivnyi [-] , O. Yaroshenko [-] (69. T. Novák [-] ) , M. Falout [-] , J. Čižikov [-] , J. Černík [-] (46. V. Khainas [-] ) , Y. Kokhan [-] (75. M. Mašek [-] ) , I. Tykhnenko [-] , A. Slinkin [-] , O. Chrž [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - D. Daniel [-] , M. Pernt [-] , P. Matula [-] (78. M. Ráb [-] ) , J. Nosek [-] (66. M. Cigler [-] ) , D. Dergachov [-] , M. Koranda [-] (66. P. Nožička [-] ) , L. Král [-] (78. M. Nosek [-] ) , Š. Jančík [-] , A. Žák [-] , J. Čarda [-] (66. J. Reischig [-] )

ŽK: 40. M. Feiferlík , 89. P. Nožička .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KAISER Daniel - BRŮHA Radek, HÁLEK Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Michal Vašák
Tip experta: výhra domácích

Opět pro mě jasná jednička. Horšák doma body moc nerozdává.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích