Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2024 18:00

17.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Zápas plný zvratů a obratů přinesl šťastnější konec Smíchovu


Branky


17

Kralovice se po podzimu určitě viděly výš. V prvním jarním kole ale nepotkaly nijak snadného soupeře. V azylu v Horní Bříze se totiž utkaly se Smíchovem. Zápas nakonec skončil divokým výsledkem 3:4 z pohledu "domácích" Kralovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas příliš zajímavých útočných akcí nenabídl. Střel bylo sice mraky, když už se ale hráči trefili mezi tři tyče, gólmani s nevýraznými pokusy neměli větší problémy. Změna skóre přišla těsně před poločasem. Kůsa viděl v náběhu Pánka. Jeho dlouho přihrávku sice vystihl jeden ze smíchovských obránců, zpracoval ji ale přímo před sebe, kde mu míč vzal právě Pánek a levou nohou střelou na zadní tyč poslal Kralovice do vedení, které si s sebou odnesli do kabin.

 

 

 

Druhá půle už byla na góly bohatší. Brzy bylo zásluhou Šnebergera vyrovnáno. Na centr z hloubi pole z kopačky Konopíka si naběhla právě zimní posila z Dobřan, která hlavou překonala Bodurku, ale nikoliv brankovou konstrukci. Naštěstí pro hosty se míč odrazil zpátky ke Šnebergerovi, který uklidil míč do brány.

V 10. minutě druhého poločasu se faulem ve vápně provinil smíchovský Konopík. Nařízenou penaltu i přes správný tip strany brankáře Bešty proměnil Lavička a Kralovice opět vedly.

Pár chvil na to ale bylo opět vyrovnáno. Nákop z hloubi pole nešťastně sklepl hlavou kralovický Koča přímo na nohu Karlíčka, který ve skluzu srovnal.

Velkou šanci vzápětí zahodil kralovický Vlk, který v dobré pozici ve vápně mířil vysoko nad. Zanedlouho se tak radoval druhý tým. Alexandr Zikmund, který se vrátil po několikaměsíční absenci vrátil na fotbalové trávníky obdržel ve vápně přízemní přihrávku a bez větších rozpaků uklidil míč do sítě. Plzeňští fotbalisté tak poprvé v zápase vedli.

Nikoho asi nepřekvapí, že vedení trvalo znovu pouze pár minut. Z dorážky srovnal Ondřej Berbr a v 71. minutě se jelo opět od nuly. V Kralovicích mohlo být ještě veseleji. Povedenou individuální akci ale Pánek nezakončil podle svých představ.

Poslední slovo tak měli opět hosté. Šneberger uklidil míč z prvního dotyku na zadní tyč a v smíchovském táboře propukla obrovská euforie. Hosté nakonec hubený náskok udrželi, a stále tak udržují kontakt s nejlepší trojkou.



Ohlasy k zápasu



SK Smíchov Plzeň
Jakub Čapský, brankář: Velmi fyzicky i psychicky náročně utkání. První poločas se nám příliš nepovedl po herní ani výsledkové stránce. V druhém poločase jsme však dokázali zabrat. Po vyhroceném a emotivním závěru utkání jsme v 83. minutě zápas otočili. Těžké a důležité 3 body.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - J. Vlk [-] , L. Sládek [-] , J. Koča [-] , M. Kůsa [-] , O. Berbr [-] , M. Kulhánek [-] (46. J. Kulhánek [-] ) , M. Pánek [-] , T. Kříž [-] , D. Běláč [-] (46. P. Gažák [-] ) , J. Lavička [-] (61. O. Růžek [-] )

SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - P. Karlíček [-] (70. J. Louda [-] ) , J. Marek [-] (60. J. Gruncl [-] ) , D. Titlbach [-] , J. Krčál [-] (70. A. Zikmund [-] ) , J. Šneberger [-] , M. Fujan [-] , J. Přibáň [-] , P. Konopík [-] , F. Krejčí [-] , J. Černý [-]

ŽK: 39. D. Běláč , 46. J. Lavička - 17. M. Fujan , 62. D. Titlbach , 83. J. Gruncl , 92. J. Černý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: CUPL Patrik - KRAUS Jan, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Michal Vašák
Tip experta: výhra hostů

Těžký zápas na úvod jara pro oba týmy. Více ale věřím hostům.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů