0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 16:30

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vacov vyloupil Strakonice


Branky


7. F. Kuneš , 63. F. Zitta , 80. Š. Kryštof (p.)
24

Neděle v rámci sedmnáctého kola nabídla duel dvou týmů, které doposud nenašly na jaře tu správnou formu. Vacov zavítal do Strakonic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nákopy rozhodly

Utkání začali lépe hosté, kteří se navíc už po sedmi minutách hry radovali z vedení. František Kuneš překonal brankáře Lízala a rozradostnil hostující diváckou menšinu. Domácí se snažili o rychlé vyrovnání, chyběl ale rozený střelec a tak brankář Forejtar zůstal ve většině případů bez práce. Hosté potřebovali vstřelit důležitý druhý gól a toho se dočkali v 63. minutě z kopaček kapitána Filipa Zitty. Poslední branka přišla deset minut před koncem utkání, kdy sudí Brodský nařídil pokutový kop, který s přehledem proměnil Štěpán Kryštof.

Vacov tak vybojoval první jarní vítězství a vyloupil Křemelku poměrem 3:0.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice B
Martin Linhart - trenér: Domácí zápas se nám hrubě nepovedl. Do soubojů jsme chodili buď pozdě a nebo vůbec. Za celý zápas nebyla z naší strany snad žádná střela na bránu. Vacov hrál jednoduchý fotbal, dlouhé nákopy za naši obranu, které dobíhali rychlý útočníci. Nedokázali jsme si s tím poradit. Bohužel se propadáme tabulkou dolů. Nezbývá než se semknout a bojovat.

SK Vacov
Marek Valta - asistent trenéra: V zápase proti béčku Strakonic bylo cílem napravit zaváhání z Dražejova a již od začátku jsme k utkání přistoupili velmi zodpovědně a aktivně a na soupeře vytvářeli tlak. To vedlo k brzkému gólu, kdy nás do vedení v 7. minutě poslal dorostenec Kuneš. První poločas jsme měli více ze hry ale skórovat se nám podařilo až v tom druhém. V 63. minutě proměnil samostatný únik Zitta a v 80. přidal další branku z penalty Kryštof. Je nutné zmínit, že nám hodně pomohl návrat kluků, kteří byli zranění/nemocní. Jmenovitě šlo o Štěpána Kryštofa, Adama Jírovce a Miroslava Vítovce, který si z pozice stopera připsal dvě asistence. Tato trojice dokázala naši hru hodně oživit a přinést jistotu do obranné a záložní řady. Velmi kvalitní výkon podal i hlavní rozhodčí, pan Brodský, který celé utkání řídil s velkým přehledem. Z mého pohledu se tedy hrál hezký fotbal v podání obou týmů a diváci si museli přijít na své.



Sestavy


FK Junior Strakonice B
L. Lízal [-] - M. Boukalík [-] , J. Benedikt [-] (81. P. Kratochvíl [-] ) , L. Duba [-] (46. L. Šimák [-] ) , Š. Vondrák [-] , L. Pomej [-] (66. Š. Přib [-] ) , J. Máška [-] (46. R. Novák [-] ) , O. Bambásek [-] , D. Šefčík [-] , J. Baloušek [-] , P. Cibulka [-]

SK Vacov
V. Forejtar [-] - K. Procházka [-] (84. P. Jáchym [-] ) - F. Roučka [-] - F. Zitta [-] - M. Valta [-] , A. Jírovec [-] , F. Kuneš [-] (58. M. Mls [-] ) , M. Vítovec [-] , Š. Kryštof [-] , J. Ketzer [-] (87. T. Hozman [-] ) , T. Sova [-] (6. J. Bubík [-] )

ŽK: 53. L. Šimák , 82. P. Kratochvíl , 86. Š. Přib - 45. A. Jírovec , 86. M. Vítovec .
Hráči zápasu: F. Kuneš .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: BRODSKÝ Ondřej - ŠEDIVÝ Milan, KOSTKA Jonáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Jaroslav Křenek
Tip experta: remíza

Záleží na sestavě domácích, ale myslím, že hosté vyválčí bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Vacov chce jít výš tabulkou a z rezervy Junioru si odveze výhru.

4. 4. 2024 07:25
Po minulém výbuchu v Dražejove bude chtít Vacov konečně bodovat. Celá 1.B třída skupiny B se těší na totální fotbal, kterému ale brání týmy, které nechtějí hrát fotbal a pouze nakopávají balony dopředu. Když si trenér Valta přiveze na Junior kromě reproduktoru i brankáře, může Vacov poprvé bodovat.
Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích