2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:2
(0:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

09.09.2023 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Soupeři si body rozdělili


Branky


16

Po bezbrankovém poločase, daly oba týmy ve druhém dva góly a zrodila se remíza.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Krásné Loučky chtěly v dalším domácím zápase s Jindřichovem potvrdit bod, který vybojovaly na hřišti v Budišově. V prvním poločase se vlivem teplého počasí nehrál zápas, kde by bylo moc šancí. Obě mužstva hrála spíše takový udržovací fotbal. Domácí hrozoli z nakopávaných míčů, ale ty dokázala hostující obrana posbírat. Když už po centru Ondry míč prošel na Juřinu, tak ten střílel vedle branky. Stějně tak když rohový kop Ondry musel vytáhnout brakář Kašpar do bezpečí. Hosté zase hrozili z rohových kopů. Z jednoho z nich se dostal k hlavičce kapitán Boháček, ale zamířil vedle branky. 

Oba soupeři dali dvě branky

Vstup do druhého poločasu vyšel domácí družině náramně. V 50. minutě prošel výborně zkraje hřiště na střed Mohyla, který pak špičkou kopačky poslal míč podél brankáře Kašpara do sítě - 1:0. Hned za dvě minuty utekl po křídle Juřina, který si vymáchal dva beky a předložil nahrávkou jak na zlatém podnose pro Juchelku, který pohodlně zakončil do prázdné branky - 2:0. Jindřichov ale snížil už za pět minut, když si přímý kop postavil Šmíd a přesnou střelou nedal brankáři Tabachovi žádnou šanci - 2:1. Dvoubrankové vedení mohl domácím po nahrávce Mohyly vrátit Fiurášek, ale nedokázal si dobře zpracovat míč a zakončit. Pak se hrála hodně otevřená partie. V 86. minutě se pak Jindřichov dočkal vyrovnání, když Štalmach našel ve velkém čtverci Šmída, který si obehrál soupeře a zavěsil - 2:2. Hned vzápětí mohl rozhodnout domácí Ondra, ale jeho tvrdá střela skončila na břevně hostující branky. Zápas tak skončil remízou. 

 

Krásné Loučky jedou příští týden do Zlatníků. Jindřichov bude hostit Hradec. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu): První poločas se hrál takový fotbal ovlivněný poočasím, kdy se to rozjíždělo pomalu. Moc šancí se neurodilo. Začátek druhého nám vyšel, kdy jsme dali dva rychlé góly. Bohužel jsme dostali branku ze standardky. My jsme pak místo bránění nadále hráli otevřený fotbal, a dostali jsme vyrovnávací branku. Za první poločas to je zasloužená remíza, ve druhém jsme po našich chybách dva body ztratili

TJ Slezan Jindřichov
Vítězslav Boháček (kapitán): Byl to remízový zápas. Lepili jsme sestavu, a nakonec jsme přijeli ve slušeném složení. Šli jsme do zápasu s tím, že budeme vycházet ze zabezpečené obrany. První poločas byl takový ospalý, kdy šance nebyly. Ve druhém jsme rychle inkasovali, ale nevzdali jsme to a dokázali jsme vyrovnat.

Sestavy


TJ Sokol Krásné Loučky
M. Tabach [-] - L. Pella [-] , D. Mrukvia [-] , M. Daříček [-] , L. Dvořák [-] - T. Juřina [-] , A. Ondra [-] - L. Juchelka [-] - L. Slaný [-] , L. Mohyla [-] , D. Chybík [-] (26. J. Fiurášek [-] )

TJ Slezan Jindřichov
J. Kašpar [-] - M. Čech [-] (72. K. Čanaklis [-] ) , M. Juráň [-] , J. Zavadil [-] (87. J. Vrba [-] ) , V. Boháček [-] , M. Kuřec [-] , T. Kusenda [-] , K. Barvík [-] (46. R. Štalmach [-] ) , M. Šmíd [-] , D. Zábranský [-] , M. Tilkeridis [-] (90. J. Barcik [-] )

ŽK: 14. D. Mrukvia , 77. T. Juřina - 25. K. Barvík , 31. D. Zábranský .
Hráči zápasu: L. Pella , L. Mohyla - M. Šmíd .
Počet diváků: 119. Rozhodčí: LEŠKO Ondřej - VIŠČOR Michael, BARON Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Tomáš Krejsa
Tip experta: výhra domácích

1. Očekávám velmi vyrovnaný zápas, kde budou domácí o jeden gól šťastnější.

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Krejsa
Tip experta: výhra domácích

1. Očekávám velmi vyrovnaný zápas, kde budou domácí o jeden gól šťastnější.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů