Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 14:00

15.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malesice si po výborném vstupu do druhé půle odvezly bod


Branky


21

Malesice držely čtyřzápasovou sérii bez inkasovaného gólu. O tu v Sušici přišli už ve 4. minutě a když to bylo v jednu chvíli 3:0, vypadalo to s hosty bledě. Nakonec ale odjíždí s bodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozjeté a čtyři zápasy neinkasující Malesice opařil gólem už ve 4. minutě zápasu Ondřej Míčka. Domácím bylo ve 20. minutě ještě lépe. Luboš Král totiž překvapil Lecjakse, kterého z poloviny hřiště přehodil a Sušice vedla 2:0. Po půl hodině to bylo po gólu Štěpána Krůse 3:0 a s hosty to vypadalo bledě. Ještě do poločasu ale Malesice snížily. Naději na bodový zisk vykřesal Milan Legát. V závěrečných minutách už se hra Malesic zlepšila a druhý poločas tak nabízel zajímavou podívanou.

 

A taky že nabídl Už ve 47. minutě bylo srovnáno! Dva slepené góly z kopačky Jiřího Svobody respektive Patrika Šmídla znamenaly vyrovnání s jelo se znovu od nuly. Malesicím se podařilo skóre otočit. Gól na 3:4 ale byl pro ofsajd zrušený. A když ani Sušice žádnou ze svých šancí neproměnila, bylo jasné, že si oba týmy body rozdělí.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Malesice
Milan Legát, hráč: Sušice měla velmi dobrý vstup do zápasu, především co se týče intenzity hry nás výrazně v začátku utkání předčila. Než jsme se stihli srovnat, byl stav 3:0. Trochu nám pomohlo snížení na 3:1 a už v posledních minutách prvního poločasu se hra začínala srovnávat. Po nástupu do druhé půle se opakoval podobný scénář jako v úvodu utkání, ale s tím rozdílem, že vlažný vstup měli domácí. Výsledkem bylo naše bleskové srovnání na 3:3. Dokonce jsme pak ještě vstřelili branku na 4:3, ale asi po právu nebyla pro ofsajd uznána. Domácí měli také šance, gól už ale nepadl. Myslím, že remíza je spravedlivým výsledkem, byť původně jsme si jeli do Sušice pro výhru a může být pro nás trochu i zklamáním.



Sestavy


TJ Sušice
T. Blažek [-] - P. Pechek [-] , T. Klíma [-] , O. Míčka [-] , V. Kopa [-] (68. A. Pivetz [-] ) , Š. Krůs [-] (75. P. Hubáček [-] ) , L. Král [-] , J. Králík [-] , T. Marek [-] (68. J. Kysilka [-] ) , L. Kodýdek [-] , J. Štěch [-]

TJ Sokol Malesice
L. Lecjaks [-] - J. Svoboda [-] , D. Faltus [-] (85. D. Tichý [-] ) , K. Schleis [-] (80. L. Kružík [-] ) , T. Gita [-] , M. Maur [-] , P. Šmídl [-] , O. Žitek [-] , M. Legát [-] , M. Potoček [-] , J. Havelka [-]

ŽK: 75. L. Král - 16. O. Žitek , 76. J. Havelka , 76. L. Lecjaks , 90. P. Šmídl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NESVADBA Karel - RUBÁŠ Jaroslav, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2023 08:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 19:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 14:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:28

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Budeme se snažit navázat na výkony v předešlých zápasech a prodloužit sérii výher o další. Sušice je tým, který hraje fotbal, takže si myslím, že pokud se bude hrát na trávě, uvidí diváci velmi pěkné utkání. Věřím, že vyhrajeme a po cestě domů si v autobuse pořádně zazpíváme:-).

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza