3:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 14:00

15.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


21
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na balónu byli více domácí fotbalisté. Hrát pohledný fotbal se na hřišti v Nezvěsticích příliš nedalo, na gól se ale dlouho čekat nemuselo. Už v 16. minutě otevřel skóre hostující Jan Pfeifer. Do konce poločasu už se stav neměnil, a Tlumačov tak možná překvapivě vyhrál první poločas 1:0. Ani hosté ale nebyli bez důvodu ke smutnění. V průběhu první půle se jim totiž zranil gólman Paidar.

 

 

 

Ve druhém poločase to bylo rychle 0:2 a domácím příznivcům ještě více spadla brada. Aby těch zranění pro hosty nebylo málo, v 65. minutě přišlo zranění stopera Hamora, který rovněž musel odstoupit. Tato ztráta se ve výsledku ukázala asi jako ta stěžejní. V tu chvíli, co Hamor opouštěl hrací plochu, byl už stav po gólu Tomáše Nekoly 1:2. V 75. minutě se źákavský střelec prosadil podruhé, o pět minut později i potřetí a třemi góly tak otočil nepříznivý stav a, jelikož už v poseldních 10 minutách žádná branka nepadla, tak i vystřelil domácím 3 body.



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Ondřej Soukup, hráč: Obrázek zápasu byl v podstatě většinu zápasu stejný. Hrálo se na soupeřově polovině, měli jsme míč na kopačkách a snažili se vytvářet si šance. Oproti tomu hosté zkoušeli dlouhé balony a čekali na naši chybu. Ty jsme v zápase udělali 2 a obě soupeř dokázal potrestat. Naštěstí jsme nic nevzdali a dokázali, za poslední půlhodinu, otočit pro nás nepříznivý stav 0:2 na 3:2, za což kluky musím pochválit. Zápas byl hodně ovlivněn terénem, kdy jsme bohužel nehráli na domácím hřišti v Žákavě, ale na náhradním hřišti v Nezvěsticích, kde terén nebyl úplně ideální. Myslím, že podmínky více vyhovovali urostlejším hráčům soupeře, kteří využívali hodně hru tělem a bojovali až do konce. Nám na terénu vázla kombinace a vytratila se i efektivita našich rychlejších hráčů, kteří museli více krotit balon než se starat o útočení. Nicméně jsme to naštěstí dotáhli do vítězného konce a po loňské nevydařené sezoně přezimujeme na pěkném 5. místě.

TJ Start Tlumačov
Pavel Čadek, trenér: Hrálo se v Nezvěsticích na dost těžkém terénu. Bylo to pro oba stejné, pěkný fotbal se na tom ale hrát nedal. Nám se v první půli zranil brankář, ve druhé půli se nám zranil stoper… Vedli jsme sice 2:0, ale v té obměněné sestavě jsme to pak zase neudrželi, jako poněkolikáté, a ten závěr byl už za strany Žákavy lepší a kvalitnější.



Sestavy


FK Žákava
M. Vykoupil [-] - P. Malý [-] (60. M. Soukup [-] ) , V. Mencl [-] , J. Smazal [-] (60. T. Froněk [-] ) , L. Drugda [-] , M. Skala [-] , T. Nekola [-] (90. R. Škala [-] ) , O. Soukup [-] , M. Boukal [-] , S. Nekola [-] , J. Aubrecht [-]

TJ Start Tlumačov
D. Paidar [-] (25. O. Pomothy [-] ) - F. Šinál [-] , K. Hamor [-] (65. . Tran [-] ) , V. Jansa [-] , O. Rottenborn [-] , M. Tesař [-] , R. Šindelář [-] , M. Schneider [-] (80. O. Sladký [-] ) , V. Kašpar [-] , T. Frček [-] (80. J. Koza [-] ) , J. Pfeifer [-]

ŽK: 34. P. Malý , 65. L. Drugda , 90. M. Boukal .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: CUPL Patrik - BUREŠ Jiří, PETRŽELKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2023 08:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 19:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 14:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:28

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady asi není o čem. Tlumačov je nyní jedním z nejslabším týmu a Žákavá je doma skvělá. Jasná 1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích