T. Frček 48. (p.)
1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

14.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice si odvezla z Tlumačova 3 body, zápas si ale zbytečně zkomplikovala


Branky


48. T. Frček (p.) - 31. M. Tesař (vl.) , 44. L. Král , 87. J. Králík , 91. P. Kaltenbrunner
27

Sušice se v posledních zápasech rozstřílela. Mimo porážky 0:5 na Smíchově dala v posledních 4 zápasech minimálně 4 góly. Tuto kvótu naplnila i v Tlumačově, kdy domácím nastřílela 4 góly. Dlouho ale vedli hosté pouze o gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivněji začali hosté ze Sušice, když se v šancích ocitli Pechel, Míčka a Králík. Nikdo z nich ale nepochodil, a tak držel dlouho stav 0:0. Po půl hodině se k přímému kopu postavil Luboš Král, jehož střelu tečoval do protipohybu Pomothyho Michal Tesař a hosté tak šťastně vedli. Když už to vypadalo, že poločas skončí 0:1, opřel se do míče opět Luboš Král. Tentokrát dopomoc protihráče nepotřeboval a ve 44. minutě to bylo 0:2.

 

Domácí v prvním poločase nebyli nebezpeční, a tak hosté trochu, co se obrany, usnuli na vavřínech a darovali domácím penaltu. Tu bezpečně proměnil Tadeáš Frček a bylo to rázem pouze o gól. Jak se první půle Sušici povedla, v té druhé to vůbec nebylo ono a i když jim domácí nabízeli protiútoky, nakládali s nimi leckdy trestuhodně. Domácí své příležitosti také nevyužili, a tak se na gól čekalo až do 87. minuty, kdy doklepl míč do prázdné brány Jaromík Králík. Hosté byli blízko třem bodům a ještě blíže byli po gólové hlavičce Pavla Kaltenbrunnera, která znamenala výhru Sušice v poměru 4:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sušice
Štěpán Tuček, asistent trenéra: V neděli jsme odjížděli pro povinné body do Tlumačova, na které jsme se celkem nadřeli. Hráči si museli ze začátku zvyknout na nepříznivý terén a počasí, ale máme listopad tak se s tím i počítalo. Prvních 15 minut to byla taková oťukávaná a první příležitost přišla z našeho rohového kopu, když v dobré pozici netrefil bránu Pechek, další šanci měl Oja, dát si o dotek méně tak by obránci nestačili střelu zblokovat. V další vyložené šanci se ocitl Králík po krásné přihrávce od Kodýdka.(chtěl sem střílet křížem na zadní, řekl Jarek (směje se)) bohužel míč proletěl jen kolem přední tyče. Těsně vedle mířil i Míčka z přímého kopu. Náš tlak se stupňoval po dobré kombinaci a přišel další trestňák a k němu se postavil Luboš Král, svojí dělovkou trefil hráče domácích od kterého se míč odrazil do protipohybu domácího brankáře a šli jsme do vedení. Minutu před koncem první půle se opřel do střely opět Král a míč zapadl za záda domácího brankáře a do šaten se šlo za stavu 2:0 pro nás. Domácí v první půli neměli žádnou vážnější šanci a tak jsme byli spokojený a podle toho taky vypadal začátek druhé půlky, kterou jsme zaspali a našim nedurazem a ne příliš dobrým bráněním jsme darovali domácím pokutový kop který v klidu hráč domácích proměnil. 30 minut druhé půlky jsme hráli špatně i trochu vinou silného větru ale hlavně nepřesné kombinace a nedůrazu. Domácí se hnali za vyrovnáním a my mohli hrát do otevřené obrany ale finální část nám nevycházela. Po centru z pravé strany střídajícího Pivetze propadl míč skrze domácí obránce i brankáře na osamoceného Králíka, který měl nejjednodušší zakončení které může být a na brankové čáře doklepl míč do prázdné branky, to už chyběli jen dvě minuty dokonce a my byli v klidu. Povedlo se nám přidat ještě čtvrtý gól po přesném centru Marka na osamoceného Kaltíka a ten hlavou uklidil na konečných 4:1. Nutno podotknout že domácí hráli velice důrazně a více bojovali. Teď nás čeká poslední zápas před zimní přestávkou, na domácí půdě přivítáme Malesice které 5 zápasů v řadě zvítězili, tak je třeba se na to pořádně připravit a zakončit podzimní část vítězstvím a užit si v dobré náladě dokopnou.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
O. Pomothy [-] - M. Tesař [-] , R. Šindelář [-] , M. Schneider [-] , V. Jansa [-] , V. Kašpar [-] , T. Frček [-] (81. P. Koza [-] ) , . Tran [-] , O. Sladký [-] , F. Šinál [-] , O. Rottenborn [-]

TJ Sušice
T. Blažek [-] - T. Klíma [-] (86. P. Kaltenbrunner [-] ) , O. Míčka [-] , J. Štěch [-] , Š. Krůs [-] (90. J. Jarolímek [-] ) , L. Král [-] , J. Králík [-] , T. Marek [-] , L. Kodýdek [-] , P. Pechek [-] , V. Kopa [-] (71. A. Pivetz [-] )

ŽK: 79. T. Frček - 55. O. Míčka .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Pena Miroslav - ZAVADIL Jan, MĚŘIČKA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: David Běláč
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 23:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 11:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 10:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 09:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 09:00

Tip: výhra hostů